Dzintars Čīča atgriežas dzimtenē uz palikšanu (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Dziedātājs Dzintars Čīča
Dziedātājs Dzintars Čīča Foto: Lita Krone/LETA

Latviešu dziedātājs Dzintars Čīča, kurš ar ģimeni ilgu laiku dzīvoja Anglijā, nu nolēmis atgriezties dzimtenē.  

Latvijā Čīča ar sievu Samantu un bērniem Gabrielu un Markusu atgriezīsies februārī, kad sāksies mēģinājumi dziedātāja pavasara koncerttūrei "Es mīlu tevi tā".

"Izaicinājums būs liels – katru dienu stundām ilgi strādāt pie koncertprogrammas un vienlaikus nodrošināt visu, lai ģimenei te būtu ērts jaunas dzīves sākums. Mūsu ģimene šo lēmumu nepieņēma vienā dienā – par to domājām gandrīz gadu. Sirdsbalss, kas liek atgriezties mājās, ir stiprāka par izaicinājumiem.

Es vēlos dzīvot un dziedāt Latvijā."

Vairāk nekā trīs gadu laikā, kopš Čīča dzīvo Anglijā, Latvijas klausītāji koncerrtūrēs, ar kurām viņš viesojās dzimtenē, allaž viņu sagaidīja pārpildītās zālēs. "Tā ir mīlestība, ko klausītāji man dāvā jau kopš 10 gadu vecuma. Un šā gada koncertprogrammas nosaukums "Es mīlu tevi tā" ir mana atzīšanās ikvienam no maniem uzticamajiem klausītājiem," teic Dzintars.

Foto: Dzintara Čīčas 2023. gada tūres atklāšana

No 2. marta līdz 14. aprīlim Čīčas solokoncerti izskanēs Jūrmalā, Ventspilī, Liepājā, Talsos, Rīgā, Jelgavā, Saldū, Dobelē, Valmierā, Jēkabpilī, Alūksnē, Bauskā un Rēzeknē, un tajā skanēs mīlestības dziesmas latviešu un čigānu valodā, kā arī visu laiku populārākie Dzintara Čīčas dziesmas un jaunumi.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu