Miks Dukurs: "Es ļoti jūtu līdzi tām sievietēm, kuras paliek vienas ar bērniem"

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Mūziķis Miks Dukurs pēc šķiršanās no sievas un bērnu mātes Lauras Dukures turpina rūpēties par abu atvasēm un jaunākajā soctīklu ierakstā dalījies ar dažām būtiskām atziņām. 

Sēžot pie automašīnas stūres, Dukurs vairākkārt izteicis apbrīnu mātēm, kuras katru rītu poš savus bērnus dienas gaitām. Šie agrie rīti pašam Mikam nevedas tik viegli sava darba režīma dēļ. Viņa darba diena sākas vēlāk, tāpēc viņš aizvien vairāk novērtē vecāku pienākumus, īpaši uzteicot vientuļās mātes.

Trešdienas, 17. janvāra, rītā Miks ir pārdomu pilns, it kā noslaukot asaras.

"Šodien man gribas raudāt," viņš saka saviem sekotājiem. 

Foto: miks_dukurs/Instagram

"Ko es varu pateikt – audzināt bērnus, pie tam divus, tas ir tieši divu cilvēku pienākums, tāpēc es ļoti jūtu līdzi tām sievietēm, kuras paliek vienas ar bērniem. Tas ir skumji. Tie čaļi, kas aiziet un neliekas ne zinis..." Miks liek noprast savu attieksmi pret tādiem vīriešiem.

Miks teic, ka šie īsie stāstiņi varētu liecināt, ka šajā rītā ir kaut kas noticis, bet tā nebūt nav: "Parasts rīts ar sīkajiem. Es jūtos tā, ka man vajadzētu izbraukt īsā atvaļinājumā, pabūt ar sevi. Bet es atzīstu, es nemaz nevaru. Bet es esmu klātesošs. 

Arī pēc šķiršanās kaut kā kopā tas ir jāpaveic – bērni ir jāizaudzina." 

Kā zināms, Miks nesen šķīra savu laulību ar bērnu māti Lauru. Viņš par to paziņoja  soctīklos. Neilgi pēc šķiršanās viņš uzsāka jaunas attiecības ar pašmāju influenceri un uzņēmēju Endiju Kalniņu, kas sociālajos tīklos atrodama ar segvārdu Kalendy.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu