Latvijā viesosies Holivudas aktieru iemīļotais burvju mākslinieks Rafaels

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 27. janvārī, plkst. 14:30 un plkst. 18:00, kā arī svētdien, 28. janvārī, plkst. 14:30 Iluzionisma teātrī un muzejā “Mystero” (Vienības gatvē 30) ar iluzionisma izrādi “Room of Wonders” viesosies talantīgais un daudzkārt godalgotais beļģu burvju mākslinieks Rafaels.

Savā jaunajā izrādē ilūziju meistars skatītājus aizvedīs uz savu “Brīnumu istabu”, kur nekas nav tā, kā tas sākotnēji šķiet. Iluzioniste un “Mystero” namamāte Dace Pecolli vērtē:

“Rafaels rada pats savu Visumu, kurš balansē uz robežas starp realitāti un fantāziju. Atrodoties tur, maģija, humors, cirks un vizuālais teātris lieliski papildina viens otru."

Godalgotais burvju mākslinieks, izgudrotājs, komiķis, iluzionists un pasaules apceļotājs Rafaels ir uzstājies uz skatuvēm visā pasaulē, tostarp Wintergarten Varieté Berlīnē, Operas namā Blekpūlā, Theater Carré Amsterdamā, L’Olympia Parīzē un pat karaliskās ģimenes priekšā The Théâtre Princesse Grace Monako.

Viņa patstāvīgo klientu lokā atradīsim pasaulslavenus un populārus cilvēkus: aktieri Brūss Villiss, Šons Penns, Adriens Brodijs, dziedātājs Robijs Viljams, futbolists Deivids Bekhems un citi. Savukārt aktrise Pamela Andersone sešus mēnešus apguva burvju mākslas noslēpumus pie Rafaela, tostarp – prasmi lidot. Starp citu, Rafaels ir labos draugos arī ar Latvijā pazīstamo pasaulslaveno iluzionistu Deividu Koperfīldu.

Interesēties par burvju mākslu un klaunādi Rafaels sāka jau agrā bērnībā, un savu pirmo izrādi viņš radīja jau sešu gadu vecumā. Rafaels var lepoties ar iespaidīgu un nozīmīgu apbalvojumu sarakstu: “Magic Award” kā labākajam iluzionistam Beļģijā, prestižā “Mandrake d’Or” Parīzē, kā arī "Zigfrīda un Roja Zelta lauvas" balvu, kuru viņš ieguva 2005. gadā Lasvegasā.

Ar septiņām uzstāšanās reizēm raidījumā “Le plus grand cabaret du monde” (FR2/TV5) Rafaels noteikti varētu tikt uzskatīts par vienu no labākajiem burvju māksliniekiem mūsdienu Eiropas iluzionistu vidū. Viņa pieredze pantomīmā, cirkā, dramatiskajā un komēdijas mākslā palīdzēja viņam izveidot tik oriģinālu tēlu, kādā viņu varam iepazīt šodien.

Burvju mākslinieku Daces un Enrico Pecolli dibinātais Iluzionisma teātris un muzejs “Mystero” ir vienīgais teātris Baltijas valstīs, kas saviem skatītājiem regulāri piedāvā kvalitatīvus iluzionisma priekšnesumus.

Biļetes uz Rafaela iluzionisma izrādi var iegādāties pievienotajā saitē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu