Latvijas slavenākais sieviešu pāris atklāj, kā mainījusies viņu dzīve pēc kāzām (13)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Fitnesa treneres un satura veidotājas Sendija Gabriela Oficiere un Danute Tamme, kuras pērn apprecējās, atklāj, kā mainījusies abu dzīve pēc šī notikuma.

Šovā "Slavenības. Bez filtra", tiekoties ar draudzenēm un nosvinot ģimenes statusa iegūšanu Latvijā, Sendija un Danute dalījās sajūtās par to, kā noris abu kopdzīve pēc kāzām. Danute sirsnīgi atklāj: "Pirms mēs apprecējāmies, man likās – kas var būt vēl vairāk par šo. Mums ir viss, ko mēs vēlamies. Pēc kāzām un visa tā, kas ar mums ir noticis, man pat bail paliek. Mums ir vēl vairāk. Tā ir superīga sajūta."

Pievienojās arī Sendija, sakot, ka iepriekš licies, ka daudzas lietas ir bezmērķīgas: "Pēc kāzām mēs vēl vairāk "sašķīdām". Mēs vēl vairāk kļuvām par vienu veselu. Kaut kas tajā kosmosā notika."

Dāmas teic, ka jūt atbildību vienai pret otru, un šīs sajūtas sniedz gandarījumu. Abas ir pārliecinātas, ka attiecību noformēšana oficiāli ir devusi tikai labumu – novērtēt, pieņemt, lolot, sargāt. 

Atgādinām, ka abas dāmas pērn rudenī mija laulības gredzenus, rīkojot divas kāzas - neoficiālās Latvijā, bet oficiālo reģistrēšanos Dānijā.

Sendija un Danute ir attiecībās jau vairāk nekā sešus gadus. Nu dāmas ir gatavas nākamajam solim – ģimenes pieaugumam.

Vairāk skaties 1188.lv!

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu