"Es nevēlos konfliktus." Mika Dukura jaunā draudzene atklāti par tikšanos ar mūziķa bijušo sievu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Laura Dukure, Miks Dukurs un Endija Kalniņa
Laura Dukure, Miks Dukurs un Endija Kalniņa Foto: TVNET , instagram/kalendy_

Influencere Endija Kalniņa, kura pērn sāka attiecības ar mūziķi Miku Dukuru, šovā "Slavenības. Bez filtra" atklāja jaunas detaļas par abu iepazīšanos, kā arī to, ka viņa satikusies ar drauga bijušo sievu un bērnu māti Lauru Dukuri.  

Ņemot vērā, ka Miks ir divu bērnu tētis, abu sieviešu starpā notikušas pārrunas par to, kad un vai Endijai vajadzētu satikties ar bērniem. Vispirms tika pieņemts lēmums, ka Endijai jāiepazīstas ar Lauru, Mika bijušo sievu un bērnu mammu.

"Aizgājām uz satikšanos, tā bija [Lauras] iniciatīva," atklāj Endija. Miks pa to laiku bijis kopā ar bērniem.

"Mēs sākumā runājam tikai par bērniem - par to, kā būtu labāk, kā es vispār pati uz to skatos." Dāmas sarunas laikā nolēmušas, ka vēl nav pienācis īstais brīdis, lai tiktos ar bērniem. Tam par iemeslu ir Lauras vēlme bērnus pamazām sagatavot, lai arī viņi ir informēti par to, ka vecāki ir šķīrušies.

"Tagad kopš viņa mani zina, tad varēs teikt, ka tētim ir jauna draudzene, ka viss ir kārtībā. Varbūt mazliet pozitīvāk sagatavot, lai nav tā, ka pēkšņi kaut kāds svešs cilvēks," skaidro Endija.

Arī Endijai bijis svarīgi satikties ar Lauru.

"Es nevēlos konfliktus. Es arī viņai teicu, ka es neesmu atņēmusi viņai vīru - jūs bijāt jau šķīrušies." 

"Būsim reāli - ja es vēlos turpināt ar [Miku], tad bērni būs mūsu dzīvē. Tātad, ja mamma runās kaut ko sliktu par mani, tad būs problēmas. Jo tas viss aizies uz bērniem - ka viņi tiks iespaidoti. Man ir prieks, ka ir ok!"

Abas sarunā aizvadījušas apmēram divas stundas.

Atgādinām, ka Dukurs par šķiršanos no sievas un savu bērnu mātes Lauras Dukures paziņoja sociālajos tīklos 2023. gada oktobrī.

Kā zināms, Miks un Laura reiz saskatījās kāpņu telpā, jo dzīvojuši viens otram kaimiņos. Viņi mija gredzenus 2012. gada septembrī. Abi ir vecāki dēlam Frenklinam un meitai Melānijai.

Savukārt pērn septembrī viņš uzsāka attiecības ar influenceri Endiju Kalniņu jeb Kalendy.

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu