Pie TV3 skatītājiem nonāks jauns minēšanas šovs

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

No 16. februāra TV3 skatītājus piektdienu vakaros sagaidīs īpaši jautra atmosfēra, jo pirmizrādi piedzīvos jauns, izklaidējošs minēšanas šovs "Kas to būtu domājis?!". Pie šova vadītāja stūres stāsies Mārtiņš Spuris, bet par komandu kapteiņiem izvēlēti Sanda Dejus un Kaspars Breidaks, kuri katru nedēļu aicinās palīgā sabiedrībā zināmus cilvēkus, lai, liekot galvas kopā, varētu rast atbildes uz jautriem un reizēm ļoti neparastiem jautājumiem.

“Šis būs ne tikai izklaidējošs, bet arī izglītojošs raidījums, kurā būs iespēja uzzināt aizraujošus faktus un paspīdēt ar savām zināšanām turpmāk neveiklos klusuma brīžos ar kolēģi pie kafijas automāta vai ar kaimiņu liftā. Es esmu gandarīta un priecīga, ka man ir iespēja būt kā vienai no šova kapteiņiem šajā spēlē,” par dalību šovā pārdomās dalās Sanda Dejus.

Katrā raidījumā piedalīsies divas komandas, kuras savā starpā sacentīsies, lai rastu atbildes uz spēles vadītāja uzdotajiem jautājumiem. Spēles azartu vēl vairāk veicinās naudas balva – par pareizām atbildēm komandas saņems noteiktu naudas summu, ko uzvarētāju komanda nevis paturēs sev, bet sadalīs starp saviem atbalstītājiem auditorijā.

“Kas to būtu domājis, ka jaunais TV3 šovs “Kas to būtu domājis?!” tik strauji kļūs par manu visu laiku mīļāko TV piedzīvojumu! Iespēja būt pārsteigtam ik minūti, smiekli, kas mijas ar bezgalīgu kauna sajūtu – manuprāt, izcils kokteilis skatītājiem,” par gaidāmo raidījumu atklāj Kaspars Breidaks.

Esi gatavs pozitīvi uzlādēties nedēļas nogalei kopā ar jauno raidījumu “Kas to būtu domājis?!” jau no 16. februāra piektdienu vakaros pulksten 21.15.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu