Valters Krauze atklāti par attiecībām ar brāli Arni Krauzi (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: LETA/TVNET kolāža

Humorists un TV raidījumu vadītājs Valters Krauze jaunākajā intervijā žurnālam "Ieva" atklāti runā par attiecībām ar pusbrāli, žurnālistu Arni Krauzi.

Pirms gadiem Valters intervijās teica, ka ar brāli nekomunicē. Vēlāk teica - jā, brālis ir, un mēs šad tad aprunājamies. Nu abiem ir kopīgi projekti.

"Tas prasīja laiku. Es gan varu runāt tikai no savas puses...

Mums ir viens tēvs, bet esam auguši dažādās ģimenēs.

Šobrīd tēva vairs nav - viņš bija fotogrāfs. Bet nekad jau dzīvē nav bijis tā, ka mums ar Arni būtu bijis, ko dalīt, tā jau savulaik nebija mūsu izvēle, ka viss tā notika. Mums katram piešķīra šo sākuma starta komplektu, kapitālu. Kaut kad bērnībā mūsu celi bija krustojušies - ir tāda bilde, kur Arnim kāds pusgads, viņš guļ ar pliku dzindzirin, es tur blakus, un man ir kādi piecarpus gadi. Bet citādi mēs bērnībā nekrustojāmies," atklāj Krauze.

Viņš turpina: "Pirmo reizi jau kā pieaugušus mūs saveda kopā "Privātās Dzīves" žurnāliste Evija Kalnbērza, šķiet, LNT kafejnīcā. Viņa toreiz teica: "Jūs taču esat brāļi!"

Nu jau mēs daudz ko darām kopā, bet nav arī tā, ka man rīts sāktos ar zvanu Arnim, vai otrādi.

Esmu priecīgs, ka viņš pagājušogad bija atbraucis pie manis uz Siguldu uz vārdadienu, sapazinās ar maniem draugiem, bet tas jau nenozīmē - o, tagad nu gan tas viss aizies! Nu, nē. Nedarīt lietas mākslīgi - tā ir liela vērtība. Arī manu šā brīža Siguldas draugu kontekstā - es pļauju zāli vai laistu dārzu, kāds brauc garām, piestāj un saka čau. Un es pie sevis domāju - nevajag piestāt, nevajag teikt čau!. Tāpēc jau mēs kaut kad drīz tiksimies pie tējas, viņa vai vēl kaut kā, lai būtu, ko runāt. Tas, ka esmu mājās, nenozīmē, ka es kādu gaidu. Tik vienkārši. Kas attiecas uz brāli - visiem iesaistītajiem vairāk nav nekādu pārmetumu."

Abi šobrīd strādā pie kopīga skatuves projekta - "Krauze pret Krauzi".

Vairāk lasi žurnāla "Ieva" 24. janvāra numurā!

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu