EKSPERIMENTS Cik eiro nedēļā ietaupīja Māra Upmane-Holšteine, iepērkoties gudri (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp

Arvien pieaugošās pārtikas cenas liek aizdomāties par to, kādu stratēģiju izvēlēties, lai iepirktos lētāk. Māra Upmane-Holšteine piekrita piedalīties eksperimentā, kura mērķis ir noskaidrot, cik daudz ir iespējams ietaupīt, plānojot nedēļas produktu grozu un iepērkoties pārdomāti. Varam pačukstēt, ka eksperimenta rezultāts iepriecināja Māru un noteikti pārsteigs arī tevi.

Vispirms Māra sakomplektēja nedēļas pārtikas grozu ģimenei savā ierastajā kārtībā – liekot iepirkumu ratos preces bez īpaša apdoma. Bet pēc tam "izrullēja" vēl vienu apli pa veikalu – šoreiz cenšoties izvēlēties akcijas piedāvājumus un lielveikalu privāto preču zīmju produktus, kas parasti ir lētāki par analogiem.

Īpaši patīkams pārsteigums Mārai bija "Rimi" "pēdējā brīža" produktu grozs, kas piedāvā iespēju produktus ar pēdējo dienu termiņu vai bojātu iepakojumu iegādāties par īpaši izdevīgu cenu – bieži vien pat uz pusi lētāk. Noskaidrot, kādi “pēdējā brīža” produkti pieejami tuvākajā "Rimi" veikalā, iespējams mobilajā lietotnē. Veikalā šīs preces var atpazīt pēc oranžās cenas uzlīmes.

Lai uzzinātu, kādi ir Māras ģimenē iecienītākie produkti, kādu produktu grozu viņa sakomplektēja visai nedēļai un cik eiro Mārai izdevās ietaupīt, iepērkoties gudri, noskaties video!

Foto: Māra Upmane-Holšteine piedalās eksperimentā, iepērkoties “uz akciju”

Raksts tapis sadarbībā ar "Rimi".

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu