Katija Tindemarka ar mīļoto apmetusies greznā villā, taču izjūt tajā depresīvus mirkļus (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Vijolniece Katija Tindemarka (Katy Tindemark), kura pievienojusies šova "Slavenības. Bez filtra" jaunajai sezonai, atklāj, ka jau gadu ir attiecībās ar kādu turīgu vīrieti un nu mitinās greznā villā Jūrmalā.

“Pašlaik es dzīvoju Jūrmalā, lielā mājā, kura pieder manam vīrietim. Attiecības ilgst jau vienu gadu. Jā, viņš ir turīgs. Viņš ir pirmais cilvēks, kas mani tā lutina,” atklāj 35 gadus vecā šova zvaigzne. Pagaidām gan viņa vīrieša identitāti neatklāj. 

Katija, sagaidot draudzeni, izrāda grezno namu. Tajā ir ne tikai guļamistaba ar elektriskiem aizkariem, bet arī žilbinošas lustras un privātā sporta zāle.

Viņa arī godīgi atklāj, ka nepārzina, cik daudz istabu ir mājā, bet zina tās platību - 900 kvadrātmetri. 

Tāpat Katija stāsta, ka rūpes par mājas kārtību uztur citi. "Es diezgan labi gatavoju - savai meitiņai, saviem draugiem, bet te man neļauj gatavot!

Te ir mājkalpotāja, kas gatavo, viņa ir pavāre. Te ir arī auklīte, kas palīdz - viņa tīra visu.

Te dzīvo mana vīrieša bērni. Auklītes pienākumi šajā mājā ir daudzpusīgi - vienam puisim ir 14 gadi, otram - 18 gadi, bet ēst grib visi. Viņa palīdz arī sakārtot istabu."

Runājot par to, ka viņai nav jāveic mājas pienākumi, Katija saka - jā, tā ir laba dzīve, taču reizēm viņa tur nejūtas kā mājās. "Man bija dzīve pirms viņa, es dzīvoju viena. Te ir forši dzīvot, bet šo māju es neuzskatu par savējo."

Viņa neslēpj, ka izjutusi arī depresīvus mirkļus. "Man negribas rādīt to, ka es te esmu baigā saimniece. Es negribu tā uzvesties."

Vairāk skaties 1188.lv!

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu