"Tas varēja beigties ar drausmīgām sāpēm..." Raimonds Pauls par sievas aiziešanu mūžībā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Maestro Raimonds Pauls
Maestro Raimonds Pauls Foto: Evija Trifanova/LETA

Maestro Raimonds Pauls, viesojoties raidījumā "Dž. Spot" izteicās par sievas Lanas slimību un aiziešanu mūžībā. 

"Maestro, es ne pārāk korekts esmu, ar to mūsu raidījums par jūtīgām tēmām izceļas, atvainojos, bet... Jūsu sieva smagi slimoja. Jūs jau bijāt gatavs, ka nevarēs izrullēt?" vaicāja raidījuma vadītājs, režisors Dž. Dž. Džilindžers

"Nu jā, ko tu vari darīt? No vienas puses, viņai laimējās tādā ziņā, ka viņa aizgāja, jo tas varēja beigties ar drausmīgām sāpēm. Tā ir drausmīga lieta. Pagriezās kā pagriezās. Tā ir, jā... Varbūt, ka labi," saka Maestro.

"Un man bija vakarā jāspēlē..."

Vaicāts, kā to var izdarīt, tautā mīlētais komponists saka: "Izrādās, ka var."

Maestro atzīst, ka cenšas turpināt normālu dzīvi. "Es mīlu, ka mājās ir kārtība. Bet, atklāti runājot, ir skumji. Mani glābj tas, ka es katru vakaru eju ārā pie publikas."

Vaicāts, vai paliks vecpuišos, Maestro saka: "Meklēt jaunus variantus savā dzīvē - kategoriski es to nedarīšu. Manos gados es jau vairs nevienam neesmu vajadzīgs. Kaut kāda draudzene, man tas ne sevišķi..."

"Ir vēl viena bīstama lieta - visi teiks, ka viņa aizgāja pie viņa tikai mantas dēļ. Manta man ir, kamēr mazbērni visu nav pievākuši," pasmējās Pauls.

"Es labprāt satiekos radio - tur man ir vesela redakcija, arī Dailē satieku cilvēkus. Bet... kā ir, tā ir," tā Pauls.

Jau ziņots, ka 2023. gada 4. augustā sabiedrību pāršalca skumja vēsts - pēc slimības 84 gadu vecumā mūžībā devās maestro Raimonda Paula sieva Lana Paula. Maestro ar dzīvesbiedri 31. augustā atzīmētu 61. kāzu jubileju.

Atvadīšanās no Lanas notikusi vien tuvāko lokā. Piemiņas pasākums pirms kremēšanas noritēja 8. augusta pusdienlaikā, un tajā piedalījušies tikai pieci cilvēki – pats Raimonds Pauls, meita Anete ar vīru un Paulu mazmeitas Annamarija un Monika.

Vairāk skaties šeit!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu