VIDEO Pirmais ieskats intervijā! Ville Valo atklāj, ko darīja pēc pēdējā "HIM" koncerta

Krista Garanča
, TVNET Sejas redaktore
CopyDraugiem X Whatsapp

Somu kulta grupas "HIM" līderis Ville Valo sniedza interviju portālam TVNET. Publiskojam pirmo ieskatu vairāk nekā pusstundu ilgajā sarunā! Pilnu interviju lasi un skaties jau 29. janvārī!

TVNET: Es zinu, ka "HIM" ir bijusi liela tavas dzīves daļa, un es ceru, ka neiebilsti, ja uzdošu dažus jautājumus. Tu jau pieminēji to, ka jūs kā grupa nospēlējāt savu pēdējo koncertu 2017. gadā. Faniem tā noteikti bija skumja diena, bet kāda tā bija tev?

Ville Valo: Teiksim tā, mēs bijām gatavojušies bērēm jau kādu laiku. Mēs strādājām pie mūzikas, bet tā neskanēja tik labi, kā mēs cerējām. Un tad mēs pamazām sākām domāt par to, ka varbūt grupa ir piedzīvojusi savus labākos laikus, un ir iemesls izbeigt darbību. Un es domāju, ka foršākais tajā visā bija tas, ka mēs nesagaidījām to brīdi, kad attiecības grupā kļūs tik...

Parasti mēs dzirdam un lasām, ka grupas dalībnieki sāk strīdēties un sūdzēt viens otru tiesā, un tas sāk kļūt nesmuki. Es esmu priecīgs, ka mēs spējām kā draugi nonākt pie šī lēmuma un saprast, ka mūsu starpā vairs nav dzirksteles.

Ka godināsim to, kas bijis un dosimies pasaules atvadu tūrē. Tā koncertturneja bija viena no labākajām, kāda mums bijusi. Jo mēs zinājām, ka šim pienāks beigas. Tas to visu padarīja saldsērīgu, bet, manuprāt, pozitīvā ziņā.

Pēc pēdējā koncerta es devos mājās un uzsildīju picu mikroviļņu krāsnī, un devos gulēt.

Man likās, ka es jutīšos it kā pasaulei ir pienācis gals, jo HIM bija tik liela daļa no manas dzīves. Bet es pamodos nākamajā dienā un jutos tāpat kā iepriekš, ar visām muļķīgajām domām, utt. Man nebija smagās nastas sajūtas. Tāpēc es domāju, ka tas bija pareizais laiks. Mēs to paveicām ar cieņu, pareizajā laikā. Un, galu galā, visam reiz pienāk beigas. To gan ir vieglāk pateikt nekā izdarīt. Tas bija viens no labākajiem lēmumiem - izbeigt grupu īstajā laikā. Pēc tik ilgi pavadīta laika kopā, zini, vairs vienkārši nebija tas. Zvaigznes nesastājās. Bet redzēs, kas notiks nākotnē. Varbūt kādu dienu mēs atkal spēlēsim kopā. Es nezinu.

Es mēdzu sazināties ar Migi, HIM basģitāristu, kā arī Anto, kurš spēlēja taustiņus HIM pirmajā albumā - viņi man ir ļoti tuvi draugi. Mēs mēdzam par to pajokot, bet ir jābūt labam iemeslam, lai atsāktu spēlēt kopā.

Ir jābūt tiešām labam iemeslam. Tas nevar notikt tikai veco labo laiku vārdā. Ir jābūt kaut kam, kādam jaunam leņķim vai dīvainai jaunai perspektīvai.

Pilnu interviju ar Villi Valo lasi vai skaties TVNET+ 29. janvārī!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu