Dzintars Čīča atklāj patieso iemeslu, kāpēc pamet Angliju (5)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Dzintars Čīča
Dzintars Čīča Foto: publicitātes

Dziedātājs Dzintars Čīča, kurš pandēmijas laikā ar ģimeni pārcēlās uz Angliju, nu nolēmis atgriezties Latvijā pavisam. Sarunā ar "Privāto Dzīvi" viņš atklāj patiesos iemeslus, kāpēc pameta Angliju.

"Man ir ļoti lielas skumjas pēc mājām. Pilnīga nepiederības izjūta Anglijā. Ilgtermiņā tas nav mazāk sāpīgi kā darba vai naudas trūkums. Neesmu vienīgais, kurš Anglijā tā jūtas, bet daudzi šādu lēmumu nevar pieņemt finansiālu apstākļu dēļ, citiem nav apņēmības mainīties. Tas prasa daudz," atklāj Čīča.

"Es jau gadu sēžu pie taksometra stūres ar tādu kā rūgtumu - un tas bija signāls, ka tā nevar turpināt. Saprotams, par ko tas rūgtums.

Es taču esmu dziedātājs, kurš katru gadu viena mēneša laikā pa visu Latviju pulcē ap 6000 klausītāju. Vai tiešām man ir jābūt taksistam Anglijā?" spriež Dzintars.

Otrs būtiskais iemesls ir bērni. "Jau tagad sāku saskatīt savu bērnu talantus. Tāpēc arī aizdomājos – vai viņiem šeit, Anglijā, paaugoties būs izaugsmes iespējas? Viņi taču te vienmēr būs tikai viesi no citas zemes," tā Čīča.

Kā zināms, Dzintars ar sievu Samantu audzina divus bērnus - meitu Gabrielu un dēlu Markusu. Viņi Latvijā atgriezīsies februārī, kad sāksies mēģinājumi dziedātāja pavasara koncerttūrei "Es mīlu tevi tā".

Vairāk lasi žurnāla "Privātā Dzīve" 23. janvāra numurā!

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu