Noklausies Justs atgriežas uz Latvijas mūzikas skatuves ar dziesmu "Baltajos palagos"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Signetta Katrīna

Mūziķis Justs (pilnā vārdā Justs Sirmais) pēc ilgākas pauzes atgriežas Latvijas mūzikas scēnā ar dziesmu "Baltajos palagos", portālam TVNET paziņoja mūziķa pārstāvji.

“Starp Eirovīzijas lidojumu un šo atgriešanos es paspēju daudz ko piedzīvot: vienu vakaru es improvizēju džeza bārā ar nezināmiem cilvēkiem svešai publikai, nākamajā dienā es pabeidzu darbus augstskolā ārzemēs un skrienu strādāt par viesmīli vai meklēju gadījuma darbus.

Runājot ar saviem vienaudžiem, sapratu, ka neesmu vienīgais, kurš vēl tikai meklē sevi. Un arī kļūdās.

Lai arī šī dziesma ir tikpat kā vēl viena lauzto attiecību dziesma, manuprāt, tā runā tieši par to, ar ko gribu dalīties savā turpmākajā daiļradē, - nav viegli izvēlēties vietu, kur būt šajā pasaulē, mēs visi kļūdāmies un mainām domas, un tas ir tikai normāli. Tas ir tas, kas mūs padara dzīvus,” stāsta Justs.

Dziesmas autori ir Artūrs Šingirejs (Dons), Rūdolfs Budze, Kristaps Ērglis, Reinis Jurkovskis (Xantikvariāts), Justs Sirmais. Dziesmas producents - DJ Rudd.

Noklausies!

Dziesmas “Baltajos palagos” video versijas veidošanu atbalstīja dažādu mākslas veidu, žanru un to radītāju attīstības platforma Vincent Entertainment, videoklipa režisors un operators - Ritvars Bluka.

“Klips ir vizuāls vēstījums, tas nav primāri balstīts uz naratīvu, bet tajā ir stāstoši elementi dažādos slāņos. Caur kadrējumu un spilgtajām krāsām tiek nodota emociju pasaule. Tumsa, sarkanais un minimāls krāsu lietojums paspilgtina varoņa iekšējās sajūtas,” stāsta Ritvars Bluka.

Justs Sirmais mūziķa gaitas sāka kā ielu muzikants, pāris gadu laikā tika pamanīts un uzaicināts pievienoties Latvijas hip-hopa grupai GACHO, ar kuru kopā piedalījās ne tikai koncertos, bet arī albuma “Smaids līdz ausīm” tapšanā. Ar savu pirmo debijas singlu “Heartbeat” 2016.gadā Justs iekļuva Eirovīzijas finālā un pārstāvēja Latviju starptautiskajā dziesmu konkursā Stokholmā. Turpinot savu solo karjeru, izdotais singls “Ko tu dari?” 2016. gadā iekļuva Muzikālās Bankas finālā.

2018. gadā Justs nāca klajā ar savu debijas albumu “Here I Am”.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu