"Amuleta" zvaigzne dalās ar jaunumiem par cīņu ar vēzi ceturtajā stadijā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Aktrise Šenona Dohertija (52), kura cīnās ar krūts vēzi ceturtajā stadijā, dalījusies ar iepriecinošiem jaunumiem, kurus raksturo kā brīnumu.

Dohertija atklāj, ka nesenās ārstēšanas rezultāti ir devuši viņai nākotnes cerību. 

"Es neteikšu, kas tas ir, bet es lietoju jaunu vēža infūziju. Pēc četrām procedūrām mēs īsti neredzējām atšķirību un visi gribēja, lai es to nomainu, bet es vienkārši nodomāju: "Mēs turpināsim to darīt un tad jau redzēsim"," viņa sacīja savam radiologam Dr. Aminam Mirhadi podkāstā “Let's Be Clear”.

"Un jā, pēc sestās vai septītās reizes mēs patiešām redzējām, ka tā nojauc asins-smadzeņu (hematoencefālisko) barjeru."

52 gadus vecā Dohertija sacīja, ka viņas ķermeņa reakcija uz jauno ārstēšanu ir bijusi "brīnumaina", piebilstot: "Man tas šobrīd ir brīnums. Es metu kauliņus un teicu: "Turpinām.""

"Tas, ka tas faktiski nojauc šo hematoencefālisko barjeru, patiesībā ir šīs ārstēšanas vai Dieva brīnums. Dažreiz tu meklē brīnumus nepareizās vietās, bet tie ir tavā acu priekšā."

Dohertijai vēzis tika atklāts 2015. gadā. Gadu vēlāk viņai tika veikta mastektomija, arī ķīmijterapija un apstarošana. 2017. gadā viņai izdevās audzēju uzveikt, taču 2020. gada februārī viņa atklāja, ka vēzis ir atgriezies.

Dohertija ir pazīstama ar lomām seriālā "Beverlihilza 90210" un "Amulets".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu