Eksministre Muižniece pirmo reizi komentē šķiršanos no vīra un jaunās attiecības (5)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Bijusī izglītības un zinātnes ministre Anita Muižniece pirmo reizi komentē savu šķiršanos no vīra un bērnu tēva. 

Trīs bērnu māmiņa Muižniece par savu privāto dzīvi ir runājusi gana izvairīgi. Nu viņa intervijā žurnālam "Ieva" apstiprina, ka izjukusi viņas laulība ar bērnu tēvu un viņa sākusi jaunas attiecības.

Muižniece atklāj, ka ar vīru iepazinās laikā, kad bija kursabiedri. "Mēs ar vīru labi sadzīvojām - pat neatceros, kad būtu strīdējušies. Bet... pamazām dzīve aizgāja katram uz savu pusi, līdz vienojošais bija vairs tikai bērni un kopīgas mājas."

Muižniece norāda, ka ikdienā tomēr vajadzīgs cilvēks, ar kuru parunāt, ar kuru kopā ir interesanti, kurš grib zināt, kā otram iet un ko viņš domā. "Pienāca brīdis, kad sarunu kļuva arvien mazāk, pāri visam - draudzīga rutīna," tā eksministre.

Viņa turpina: "Lēmumu šķirties vispirms pieņēmu es, pēc tam - abi. Man likās prātīgāk izšķirties pirms Saeimas vēlēšanām. (..)

Tāpēc izšķīrāmies 2022. gada septembrī - pirms Saeimas vēlēšanām, bet oficiāli pie notāra - 2023. gada janvārī.

Divpadsmit gadu nodzīvojām kā draugi un kā draugi ari izšķīrāmies."

Nu Muižniece ir jaunās attiecībās ar politisko domubiedru Krišjāni Feldmanu. "Man ar Krišjāni ir interesanti, mums ir ļoti daudz, par ko runāt, - stundām! Beidzot varu būt godīga un teikt visu, kā ir," tā Muižniece.

Vairāk lasi žurnāla "Ieva" 31. janvāra numurā!

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu