Zināms, kad Linda Abu Meri atgriezīsies TV ekrānos

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Linda Abu Meri
Linda Abu Meri Foto: publicitātes

Bijusī "Rīta panorāmas" vadītāja Linda Abu Meri nu pievienojusies TV3 raidījumam "Zilonis studijā". 

No 12. februāra kanālā TV3 ar jaunāko sezonu atgriežas skatītāju iemīļotais sarunu raidījums “Zilonis studijā”. Šajā sezonā līdzšinējiem raidījuma vadītājiem Agnesei Drunkai un Oskaram Leperam pievienojas Linda Abu Meri, lai kopīgiem spēkiem šķetinātu sabiedrībai aktuālus tematus, par kuriem skaļi runāt vai pat apvaicāties bieži vien ir neērti.

Raidījuma "Zilonis studijā" vadītāji
Raidījuma "Zilonis studijā" vadītāji Foto: publicitātes

Bailes no kara, vazektomija, kredītu atkarība, alimenti, monogāmija, stostīšanās, bailes no nāves – šie ir tikai daži no sarunu tematiem, par kuriem jaunajā sezonā diskutēs raidījuma viesi un eksperti, daloties ar saviem pieredzes stāstiem. Skatītājus sagaida vērtīgas sarunas, ekspertu viedokļi, aizrautīgas diskusijas un reizēm arī pilnīgi atšķirīgs skatījums uz studijā dzirdēto.

“Jūtos ļoti pacilāta un iedvesmota, šī ir ļoti patīkama atgriešanās. Nebiju iedomājusies, ka esmu tik ļoti noilgojusies pēc televīzijas. Ekrānam piemīt savs šarms, tas iedod enerģiju darīt vairāk, labāk un izstāstīt stāstus, kas ir būtiski. Būs daudz patiešām aktuāli temati – citi vieglāki, citi nopietnāki – strādāsim ar vienlīdz lielu atdevi, lai mūsu skatītājiem būtu interesanti skatīties,” savu pievienošanos raidījumam komentē Linda Abu Meri.

Skaties sarunu raidījuma “Zilonis studijā” jaunāko sezonu no 12. februāra no pirmdienas līdz ceturtdienai plkst. 17:00 kanālā TV3.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu