Antra Stafecka-Niedra atklāti par attiecībām ar bijušo vīru

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Santa Sergejeva/Sejas

Dziedātājā Antra Stafecka-Niedra, viesojoties raidījumā “Kad viņas satiekas”, atklāj, kā noritējusi viņas un bijušā vīra, divu dēlu tēva laulības šķiršana.

Mūziķe ir precējusies divas reizes, un sarunas laikā atzīst, ka ir laimīga par dzīvi kāda viņai šobrīd ir. Attiecības ar bijušo vīru ir draudzīgas, jo tas esot bijis viens no šķiršanās nosacījumiem, palikt cieņpilnās attiecības pat neesot kopā.

“Es varu būt lepna par savām attiecībām ar bijušo vīru, manu bērnu tēvu. Tad, kad mēs šķīrāmies, tas nebija viegli, gāja visādi, bet tās ir sāpes un tie ir aizvainojumi, tie ir jāizdzīvo. Es atceros, ka es nevienam neļāvu jaukties mums pa vidu. Vienkārši vajadzēja paiet laikam.

Vienā reizē mēs satikāmies un norunājām: jā, mēs varam viens otru neciest, mēs varam viens otru ienīst, bet mēs nekādā veidā to nerādīsim bērniem.

Tas nozīmēja, ka visas dzimšanas dienas mēs svinēsim kopā, visi svētki, kas saistīti ar bērniem, mēs būsim kopā.”

Dzīvojot pēc šāda modeļa, Antra atzīst, ka viņai šobrīd nav problēmu uzzvanīt bijušajam vīram, palūgt palīdzību, kopā svinēt svētkus. Lai arī abiem ir labas attiecības, tomēr uz savām otrajām kāzām viņa bijušo neaicināja, jo tas, viņasprāt, nebūtu ētiski.

Vairāk skaties 1188.lv!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu