"Viena no smieklīgākajām sievietēm, ko jebkad esmu satikusi!" Zināms Eirovīzijas vadītāju tandēms

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: eurovision.tv

2024. gada starptautisko Eirovīzijas dziesmu konkursu Malmē, Zviedrijā vadīs divas pieredzes bagātas dāmas - Petra Mede un Malina Akermane.

Petra Mede ir zviedru komiķe, dejotāja, aktrise, kā arī televīzijas raidījumu vadītāja. Viņa vadīja 2013. un 2016. gada Eirovīzijas dziesmu, kas notika Zviedrijā. Viņa ir vadījusi dažādus citus raidījumus Zviedrijas TV, un viņai ir savs raidījums "Petra Mede Show".

"Iedomājieties, ka jums ir iespēja atkal vadīt Eirovīziju! Tas ir tik neticams pagodinājums! Pēc tam, kad pirmo reizi to vadīju vienatnē un pēc tam kopā ar apburošo Monsu Selmerlēvu (Måns Zelmerlöw), tagad ļoti gaidu darbu ar Malinu. Mēs nepazīstam viena otru, bet tagad esam tikušās pāris reizes, un man būs prieks ar viņu strādāt!" saka Mede.

Malina Akermane ir aktrise, kura dzimusi Stokholmā, bet uzaugusi Kanādā. Nu viņa dzīvo Losandželosā.

"Es īsti nevaru raksturot, kā jūtos. Esmu ļoti satraukta, bet pozitīvā veidā. Man vienmēr ir patikusi Eirovīzija, un būt daļai no šī fantastiskā šova kopā ar Petru ir sapņa piepildījums. Turklāt Petra ir viena no smieklīgākajām sievietēm, ko jebkad esmu satikusi," tā Akermane.

Malina Akermane ir parādījusies dažādos seriālos un filmās, piemēram, "The Heartbreak Kid" un "Watchmen". Viņa ir filmējusies kopā ar Tomu Krūzu, Dženiferu Anistoni un Sandru Buloku.

Atgādinām, ka Latvijas Eirovīzijas nacionālās atlases finālam kvalificējas: Funkinbiz - "Na Chystu Vodu", Alekss Silvers - "For the Show", "Vēstulēs" - "kur?", "Papīra lidmašīnas" - "Mind Breaker", Avéi ar dziesmu "Mine", Saint Levića - "Tick-Tock", Dons - "Hollow", Ecto ar dziesmu "Outsider", Katrīna Gupalo - "The Cat’s Song", Edvards Strazdiņš ar dziesmu "Rock n' Roll Supernova".

Pusfināla tiešraides laikā vienlīdz svarīgs bija gan skatītāju zvanu un īsziņu balsojums, gan žūrijas vērtējums.

Konkursa “Supernova” uzvarētājs, kuru 10. februārī noteiks žūrijas un skatītāju balsojuma kopvērtējumā, iegūs iespēju maijā pārstāvēt Latviju starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Zviedrijas pilsētā Malmē.

Latvijas pārstāvis uzstāsies Eirovīzijas otrā pusfināla otrajā daļā 9. maijā.

Dziesmu un izpildītāju iekļūšanu konkursa “Supernova” pusfinālā noteica LTV izvēlētā žūrija Latvijas mūzikas un šovbiznesa industrijas, televīzijas pārstāvju, kā arī ārvalstu ekspertu sastāvā. Drošības apsvērumu dēļ arī šogad žūrijas pārstāvju vārdi tiks atklāti tikai pēc starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursa maijā.

Foto: konkursa "Supernova 2024" pusfināls

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu