Šovs “Vakariņš ar savējiem” ticis pie jauna vadītāja (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

360TV šova “Vakariņš ar savējiem” jaunā sezona, kas pie skatītājiem nonāks 12. februārī, pārsteigs ar jauniem dalībniekiem un jaunu vadītāju.

Esi sapņojis par iespēju satusēt ar slavenībām? Vēlējies sēdēt ar tām pie viena galda un pat viesoties mājās? “Vakariņš ar savējiem” piepilda visas cerības un ļauj iepazīt slavenības tik tuvu kā nekad. Arī šajā sezonā trīs sabiedrībā pazīstami cilvēki dodas viesos pie trim ģimenēm – cilvēkiem no tautas, sarīkojot viens otram izklaidi “pēc pilnas programmas” – ar pārsteigumiem, priekšnesumiem, mājīgu atmosfēru un pašu gardāko cienastu.

“Vakariņš ar savējiem” namatēva lomā šoreiz iejuties humorists un mūziķis Nauris Brikmanis, kurš kopā ar ģimenēm aizkadrā komentēs sacensībās iesaistītās ģimenes, draudzīgi norādot uz viesmīlības kļūdām un to, ko ballītē būtu vajadzējis darīt citādāk.

Nauris Brikmanis
Nauris Brikmanis Foto: publicitātes

“Man patīk uzņemt ciemiņus, būt svētku virpulī un saimniekot virtuvē, radot īstu savējo atmosfēru, kurā valda smiekli un pozitīva gaisotne. Kad producenti piedāvāja kļūt par raidījuma vadītāju, virtuves saimnieku, nevilcinoties piekritu, jo formāts man ir saistošs un interesants. Jau no pirmās filmēšanas esmu daudz ko jaunu uzzinājis gan par slavenībām, gan kādu garšīgu recepti aizņēmies. Jaunajā sezonā katrs raidījums būs spilgti svētki ar jautrību un priekpilnām sarunām,” priecīgs par gaidāmo dzīves izaicinājumu un piekto šova sezonu vēsta pasākumu vadītājs un jaunais raidījuma vadītājs Nauris Brikmanis.

Pēc katrām svinībām slavenības dos savu vērtējumu par aizvadīto sanākšanu. Tieši šis vērtējums noteiks, kurš uzvarēs un burziņa noslēdzošā vakarā tiks ielūgts uz neaizmirstamām viesībām – šoreiz jau mājās pie slavenības.

Dubska, Vītiņa un Zāle uzdzīvo Latgalē un ciemojas pie Maskačkas karaļa

Jauno sezonu iesāks Rīgā, kur stiliste Žanna Dubska, aktieris Kaspars Zāle un TV šovu vadītāja Baiba Vītiņa ciemosies pie trīs latgalietēm – Viktorijas, Daigas un Daces. Vakariņš būs latgaliešu noskaņās, jo visas trīs meitenes ir no Latgales un ļoti ar to lepojas. Tiesa, Žanna Dubska pamanīsies nedaudz izblamēties un dāmas nodēvēs par “čangaļiem”, taču nelielais pārpratums nebūs šķērslis, lai baudītu īstu šmakovkas ballīti, grādīgo noskalojot ar vecmāmiņas marinētiem gurķīšiem. Jautrus mirkļus sagādās spēle “Ledlauzis,” kas ļaus tuvāk iepazīt slavenības un izaicinās atbildēt uz atklātiem jautājumiem par savu privāto dzīvi. Žanna pastāstīs, cik neveiklu brīdi piedzīvojusi, visu acu priekšā paliekot bez svārkiem, Kaspars Zāle pārsteigs, atklājot, ka ir beidzis amatniecības vidusskolu un viņa darbs šobrīd rotā Aglonas baziliku. Tikmēr Baiba Vītiņa viesīs skaidrību par saviem tetovējumiem un to patieso nozīmi. Sarunas ne reizi vien ievirzīsies visai pikantā gultnē, ļaujot uzzināt, kura no slavenībām ir greizsirdīga, bet kura ļāvusies mīlas priekiem Islandes ledājos.

Foto: publicitātes

No kontrastu pilnās latgaliešu viesmīlības “Vakariņš ar savējiem” pirmā nedēļa aizvedīs pie Maskačkas karaļa Ulda Rīgā, kurš galdā cels roltonus un uzprasīsies uz bezmaksas stila konsultāciju no pašas Žannas Dubskas. Savukārt īsta rokeru ģimene slavenības izaicinās trakā braucienā ar sniega močiem, kādā citā vakarā zvaigznes pēc filmēšanas kārtīgi nopērsies pirtī un baudīs skaistumkopšanas procedūras. Gaisā lidos arī amora bultas - šoreiz tās trāpīs kādai no ģimenes meitām, pie kuras viesosies slavenības. Viņa ieskatīsies aktierī Kasparā Zālē un, lieki laiku netērējot, centīsies noskaidrot, cik nopietns kavalieris viņš varētu būt. Vai jūtas būs abpusējas? Jo, kā izrādās, – aktieris šobrīd bauda brīva vīrieša statusu!

Kādus pārsteigumus sola šovs “Vakariņš ar savējiem?”

Arī turpmākās šova “Vakariņš ar savējiem” nedēļas solās būt ne mazāk aizraujošas, bet cīņa par uzvaru arvien sīvāka, jo ģimenes cīnīsies ne tikai par iespēju viesoties pie slavenībām, bet arī dāvanu karti. Lai radītu īstu mājas atmosfēru un saņemtu iespēju viesoties slavenības mājās, ģimenes ballītes rīkošanā iesaistīs visu ģimeni. Jaunajā sezonā mājās saimnieki jau pašā sākumā uzzinās, kādu slavenību uzņems, radot vēl lielāku rosību ģimenē. Ciemos pie savējiem šajā sezonā dosies tādas slavenības kā

Alise Haijima, Rēzija Kalniņa, Ramona Salmiņa, Māris Bezmērs, Uģis Kuģis, Diāna Pīrāgs, Lelde Dreimane, Dāvis Amuna, Kaspars Zemītis, Rūta Dūduma, Adriana Miglāne, Ainars Bumbiers un vēl daudzi citi.

“Vakariņš ar savējiem” – jaunā sezona jau no 12. februāra, no pirmdienas līdz ceturtdienai plkst. 19.25 kanālā 360TV!

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu