"Fiziski esmu piedzīvojis ļoti lielu kritienu..." Roberto atklāti par veselības likstām

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Dziedātājs Roberto Meloni
Dziedātājs Roberto Meloni Foto: Evija Trifanova/LETA

Pasākumu vadītājs, dziedātājs un par Latvijas slavenāko itāli dēvētais Roberto Meloni šobrīd atlabst pēc veselības likstām. Intervijā žurnālam "Ieva" viņš atklāj jaunumus par savu pašreizējo stāvokli. 

Roberto atklāj, ka šis gads ir fizioterapijas zīmē, jo pērn novembrī viņam tika veikta muguras operācija. "Novembrī bija operācija - muguru vēra vaļā vairākās vietās un ielika titāna plāksnes, tad - Vaivaru rehabilitācijas centrs. Nu jau ir gandrīz pavisam labi," atklāj allaž pozitīvais Roberto. 

Viņš pauž, ka sevi fiziski "nodedzinājis". "Mentāli ir ok, bet fiziski esmu piedzīvojis ļoti lielu kritienu."

Vaicāts, kā sākās viņa veselības likstas, viņš skaidro: "Pienāca brīdis, kad, piecēlies no dīvāna, vairs nejutu savu kreiso kāju. Nu ko es varu teikt - ja ļoti mīli to, ko dari, reizēm ir tā, ka neredzi vairs robežas, nesaproti, ka jāsāk bremzēt." Mugura viņam sākusi sāpēt jau maija beigās, pēc tam viņš aizgājis atvaļinājumā un sāpes mazinājās. Bet tad tās atgriezās.

"Sāpēja tā, ka nevarēju izkāpt no mašīnas."

"Ja mugura būtu operēta jau laikus, augustā, tagad nebūtu problēmu ne ar muguru, ne kreiso kāju. Sākumā, paceļot kāju, pēda vienkārši nokarājās, bet tagad, pateicoties fizioterapijai, akupunktūrai, kļūst labāk," atklāj Roberto.

Viņš norāda, ka šobrīd ir palicis pieklājīgāks pret savu ķermeni un ievēro stingru disciplīnu. Tāpat viņš ļoti pārdomā, kādus pasākumus vadīt, un atklāj, ka patlaban iepauzē ar darbu televīzijā.

Vairāk lasi žurnāla "Ieva" 7. februāra numurā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu