Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Pašmāju šovu zvaigzne ierauta seksa skandālā (11)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Katija Tindemarka (Katy Tindemark)
Katija Tindemarka (Katy Tindemark) Foto: Ekrānuzņēmums

Realitātes šova "Slavenības. Bez filtra" dalībniece, vijolniece Katija Tindemarka (Katy Tindemark) tikusi ierauta seksuāla rakstura skandālā - sociālajos tīklos nonākuši viņas privāti kadri. 

Kā redzams vienā no šova sērijām, par notikušo Katija uzzina no draudzenes, kura pamanījusi bijušā politiķa Alda Gobzema sociālajos tīklos publiskotos ekrānuzņēmumus no seksa video, kurā Katija redzama, sevi apmierinot.

Viņa pieļauj, ka šos kadrus, iespējams, nopludinājis viņas bijušais mīļotais: "Viņš man atriebjas. Sociālajos tīklos es izliku informāciju par viņu, ka mūsu attiecības bija vardarbīgas. Izliku informāciju, ka viņš nav labs vīrietis."

Katija neslēpj, ka bieži sūtījusi savam bijušajam mīļotajam intīma rakstura video: "Es uzskatu, ka tas ir normāli, it īpaši, ja jūs viens otram neesat blakus, tā ir viena no formām, kā nodarboties ar seksu."

"Kad es biju Ķīnā mēs 10 mēnešus bijām nošķirti, kaut kā vajadzēja ar seksu nodarboties! Viņš tos video ir saglabājis un reiz man draudēja, ka parādīs visai pasaulei, kāda es esmu," notikušā iespējamos apstākļus skaidro Katija. 

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu