Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Statistika ir graujoša! Visu laiku skaļākie seksa skandāli jeb viss sākās ar nevienīgu bildīti...

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Shutterstock

Šonedēļ vietnē "X" (Twitter) par apspriestāko personu kļuva kanādiešu reperis Dreiks (Drake). Un nevis tāpēc, ka mūziķis būtu izdevis jaunu dziesmu, bet gan tāpēc, ka internetā tika nopludināts viņa privāts video.

Simtiem tūkstošu cilvēku sociālajā platformā reaģēja uz nopludināto video, kur redzams, kā vīrietis, kas līdzinās 37 gadus vecajam reperim, kails guļ gultā un masturbē.

Vērīgākie norādīja, ka gultas galvgalis atbilst tam, kas redzams Dreika 185 miljonus ASV dolāru vērtās privātās lidmašīnas "Air Drake" guļamistabā.

Foto: AFP/SCANPIX

Pats mūziķis nav reaģējis uz notikušo, taču viņa draugs, populārs straumētājs Eidins Ross (Adin Ross) viņam nosūtījis balss ziņu, ko translējis kādā no savām tiešraidēm. "Tu esi svētīts ar savu balsi, ar savu uzstāšanos, ar to, ka tu esi tu! Tu esi svētīts ar to, ka esi numur viens, un vēl tu esi svētīts ar to, ka tev ir sasodīta raķete!" sacīja Ross, uz ko

Dreiks it kā atbildējis ar "astoņām smieklu emocijikonām".

Savukārt tepat Latvijā bijušais deputāts Aldis Gobzems savos sociālajos tīklos izvietoja ekrānuzņēmumus – kailfoto, kur redzama vijolniece Katija Tindemarka (Katy Tindemark). Viņas reakcija uz notikušo tika atspoguļota televīzijas šovā "Slavenības. Bez filtra". 

AFP/SCANPIX

Šovu zvaigzne izteica minējumu, ka šos kadrus, iespējams, nopludinājis viņas bijušais mīļotais: "Viņš man atriebjas. Sociālajos tīklos es izliku informāciju par viņu, ka mūsu attiecības bija vardarbīgas. Izliku informāciju, ka viņš nav labs vīrietis."

Runājot par kailfoto sūtīšanu un nonākšanu interneta dzīlēs, statistika ir pārsteidzoša. 2018. gadā "GQ" nodēvēja šo par “kailfoto sūtīšanas laikmetu”.

40% jauniešu vecumā no 16 līdz 24 gadiem piekrita tam, ka kailfoto sūtīšana ir jaunā norma.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu