Šodienas redaktors:
Krista Garanča
Iesūti ziņu!

Šovam “Šefu gaidījāt?” pievienojas jauns šefpavārs

Raksta foto
Foto: publicitātes

19. februārī pie TV3 skatītājiem ar jaunu sezonu un vēl vairāk gardu ēdienu receptēm atgriezīsies iemīļotais gatavošanas šovs “Šefu gaidījāt?”. Šajā sezonā šefpavāriem Mārim Jansonam un Raimondam Zommeram talkā nāks jauns šefpavārs. 

Raidījumam pievienojas restorāna “JOHN” šefpavārs Kristaps Sīlis.

Kā atzīst Kristaps Sīlis, virtuvē viņš pavadījis jau 20 gadus, no tiem 14 – šefpavāra lomā: “Priekš manis pavāra profesija nav darbs, tas ir dzīvesveids, arī mans hobijs.” Iepriekš strādājis par šefpavāru “Annas Hotel” restorānā un restorānā “Le Dome”, taču nu par savām mājām sauc restorānu “JOHN”, kas, tāpat kā restorāni “Entresol” un “Kest”, ko vada Zommers un Jansons, ir “Michelin Guide” ceļvedī ieteikts restorāns.

Pavāra profesija nav bijis Kristapa aicinājums no bērnības, taču kādā dzīves posmā šāda iespēja pavērusies, un viņš atzīst, ka šai profesijai nav robežu – ar to iespējams pārsteigt un iepriecināt savu viesus ik uz soļa. “Latvijā nav pietiekami būt labam savā sfērā. Lai tevi pamanītu un novērtētu, tev ir jāiegūst atpazīstamība un jāuzrunā cilvēki ar savām prasmēm arī ārpus restorāna sienām. Man patīk izaicinājumi, un dalība šovā noteikti liek man izkāpt no manas komforta zonas, kam ir daudz plusu – iemācīties kaut ko jaunu un iepazīt jaunus un talantīgus cilvēkus,” atzīst Kristaps.

Pirmā raidījuma nedēļa aizritēs kopā ar četriem cilvēkiem, kuri nebaidās no izaicinājumiem un bauda dzīvi uz visiem 200%.

Šefpavāri dosies ciemos pie aktrises, producentes un digitālā satura veidotājas Ievas Florences-Vīksnes, biologa, žurnālista un raidījumu vadītāja Māra Oltes, mūziķes Elzas Rozentāles, bet nedēļas izskaņā jaunais un talantīgais Kristaps Sīlis dosies pie atraktīvās Juškas Padruškas jeb īstajā vārdā Justīnes Martinsones, kura katru dienu “Instagram" un "TikTok" priecē savus sekotājus ar kādu īsā formāta recepti vai ieteikumu.

Arī šosezon kopā ar šefpavāriem izzināsim virtuves noslēpumus, smelsimies iedvesmu jaunām receptēm, kā arī uzzināsim dažādus pavāru noslēpumus, ko varam likt lietā savā ikdienā, gatavojot maltītes. Būs neparastas garšu kombinācijas, iemīļoti ēdieni, kas atgādinās bērnības garšu un daudz fantastisku viesu, pie kuriem doties ciemos.

Interesantas personības, padomi gatavošanā visām dzīves situācijām jaunajā šova “Šefu gaidījāt?” sezonā jau no 19. februāra no pirmdienas līdz ceturtdienai plkst. 18.10 kanālā TV3.

Uz augšu