Novērtējams dīdžeju [Ex] da Bass un Sak Noel kopdarbs ar dominikāniešu vokālisti Rubi Box

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Dīdžejs [Ex] da Bass.
Dīdžejs [Ex] da Bass. Foto: Publicitātes foto

Losandželosā bāzētās ierakstu kompānijas Barnaton paspārnē iznācis spāņu dīdžeja Sak Noel un Latvijas dīdžeja [Ex] da Bass kopdarbs – dziesma “Miami Freestyle”, ko izpilda talantīgā dominikāniešu izcelsmes dziedātāja no Maiami Floridas štatā – Rubi Rox.

Kā to raksturo dīdžejs [Ex] da Bass, šis ir viņa 27 gadus ilgās dīdžeja karjeras lielais veiksmes stāsts. Viņš jau labu laiku sekojis spāņu dīdžeja, producenta un dziesmu autora Sak Noel darbībai. Spāņu kolēģis jau ilgu laiku par savām mājām dēvē ASV un ir sadarbojies ar tādiem grandiem kā Šons Pols (Sean Paul), Pitbull, Major Lazer un Lil Jon.

Plašākai publikai viņa vārds varētu asociēties ar leģendāro klubu hitu “Loca People”, kas viņam savulaik atnesa pasaules slavu un uzvaru ierakstu topā UK Singles Chart. Aizvadītā gada izskaņā, viņa Facebook lapā parādījās video, kurā viņš aicināja veidot savu versiju viņa un Rubi Rox kopīgajai sadarbībai. Tas bija īss video, kur dziedātāja repo uzreiz divās valodās.

Dīdžejs [Ex] da Bass. 
Dīdžejs [Ex] da Bass. Foto: Publicitātes foto

Stāsta [Ex] da Bass: "Tā nu sanāca, ka gan melodija, gan teksts mani tik ļoti “paķēra”, ka, ilgi nedomājot, nolēmu, ka ir jātaisa sava versija, sākotnēji nemaz nedomājot par to, kas varētu sekot tālāk. Aptuveni divu nedēļu laikā tā bija gatava, un sūtīju to novērtēt gan vokālistei, kura noreaģēja zibenīgi, gan pašam Sak Noel.

Un tad notika tas, ko es vismazāk gaidīju: abi mākslinieki bija tik lielā sajūsmā par dzirdēto, ka sākām apspriest iespēju manu remiksu, ar pāris Sak Noel papildinājumiem, izdot oficiāli – kā maxi singla galveno versiju, klāt pievienojot Extended Mix dīdžeju vajadzībām, kā arī Rubi Rox “frīstailu”, no kā viss sākās.

Šī versija tad pārtapa par Alternative Mix. Un tas vēl nebūt nebija viss – zibenīgi dzima ideja, ka Sak Noel ir jāuzaicina uzstāties Baltijā, un te nu ir iznākums – 14.februārī mēs kopā uzstāsimies Marijampolē, 15.februārī Ķēdaiņos, bet 16.februārī – Jurbarkās, Lietuvā. Savukārt 17.februārī, man būs tas gods Sak Noel iesildīt Somijas klubā “Maxine”, Helsinkos. Turklāt pastāv iespēja, ka dziesmai būs arī videoklips."

Spāņu izcelsmes ASV bāzētais dīdžejs Sak Noel. 
Spāņu izcelsmes ASV bāzētais dīdžejs Sak Noel. Foto: Publicitātes foto

Pagaidām singlu papildina mākslīgā intelekta ģenerēts mūzikas video. 

Sak Noel x [Ex] da Bass x Rubi Rox singls “Miami Freestyle” meklējams populārākajās mūzikas straumēšanas platformās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu