"Es ļoti atvainojos..." Donam Eirovīzijas dēļ nākas mainīt radošos plānus

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Dons
Dons Foto: LTV/Lauris Vīksne

Mūziķis Dons, kurš šogad pārstāvēs Latviju Eirovīzijas dziesmu konkursā Malmē, Zviedrijā, sniedzis pirmo intrerviju pēc uzvaras nacionālajā atlasē. 

Dons, viesojoties "Rīta panorāmā", pateicās visiem par atbalstu un laba vēlējumiem. "Apsveikumi birst - liels paldies visiem! Saviļņojoši!"

Mūziķis pauž atvieglojumu, ka "Supernova" ir pagājusi. "Tās trīs minūtes prasa to emociju sakoncentrēt visvairāk. Tad, kad tas ir izdarīts, tad ir tā saucamais atlaidiens - nāk asaras, citreiz smiekli, visādi emociju izvirdumi! Es tāds raudulis esmu pa dzīvi..."

Jau šonedēļ sāksies gatavošanās darbi lielajai Eirovīzijai, kas notiks šā gada maijā. Kā zināms, Latvijas pārstāvis uzstāsies otrajā pusfinālā 9. maijā. 

"Strādāsim pie priekšnesuma lielajā Eirovīzijā. Man ir bildes priekšā, kā es vēlos redzēt priekšnesumu. Es nepacietībā gaidu, kad sāksim to darīt, - kā vēl jaudīgāk uztaisīt priekšnesumu uz lielās skatuves!

Ir jābūt priekšnesumam, un tam ir jābūt pārliecinošam, lai mēs beidzot tiktu finālā!" saka Dons.

Mūziķis, kuram augustā gaidāms koncerts Daugavas stadionā, atklāj, ka Eirovīzijas dēļ nāksies pamainīt radošos plānus. "Bija plānots aprīlī izdot albumu, diemžēl es ļoti atvainojos, bet albums nāks ārā augusta pirmajā nedēļā. Šobrīd gatavošanās Eirovīzijai ir primāra," tā Dons.

Vairāk par sajūtām pēc uzvaras Eirovīzijas nacionālajā atlasē - skaties video!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu