10. februārī notika Eirovīzijas nacionālās atlases fināls, kur skatītāji un žūrija vienprātīgi lēma piešķirt mūziķim Donam ceļazīmi uz starptautisko konkursu. Jau pirms konkursa fināla Dons ar dziesmu "Hollow" bija izteikts favorīts, kas daudziem liek domāt - vai konkurss bija godīgs?

""Supernovā" uzvarēja Dons. Bļāviens, nopietni? Cik negaidīti! (..) Un jūs balsojāt? Cik laba investīcija..." savos sociālajos tīklos pēc Eirovīzijas nacionālās atlases, Latvijas Televīzijas (LTV) konkursa "Supernova" fināla ironiski sacīja mūziķis Miks Dukurs - ilggadējs "Supernovas" dalībnieks, kura dziesma "Eternity" šogad neiekļuva starp 15 labākajām. 

Pēc tam viņš precizēja savu teikto: "Man nekas nav pret Donu - tā bija vienīgā pašsaprotamā izvēle šogad, ko būtu saprātīgi sūtīt pārstāvēt valsti šajā skaistajā pasākumā.

Es vairāk par konkursa norisi un to, cik pašsaprotami tas bija šogad."

Dukurs saka: "Vienkārši varēja iztikt bez tā teātra. Es esmu tāds taisnības cīnītājs vienmēr bijis, būtu vienkārši vairāk piķis Dona šovam finālā, ja reiz visi mēs par to maksājam."

Arī sociālajos tīklos ļaudis vēl pirms fināla pauda pārliecību, ka Donam uzvara ir garantēta. Pat ilggadējais Eirovīzijas komentētājs, Latvijas Radio 5 radošais direktors un ētera personība Toms Grēviņš publiski pauda: "Atļaušos būt skarbs. Šobrīd šis "Supernovas" pusfināls manās acīs izskatās pēc viena mākslinieka un skolnieku brigādes."

TVNET+ sazinājās ar LTV, tās mārketinga un komunikācijas daļas direktore Anita Jansone atbildēja runām par to, ka apšaubāms konkursa norises godīgums.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp