Samanta Tīna pirms kāzām 40 dienas ievērojusi askēzi (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Dziedātāja Samanta Tīna, kura pagājušā gada nogalē kļuva par precētu sievu, atklāj, ka pirms kāzām ievērojusi askēzi. 

Viesojoties raidījumā "Kad viņas satiekas", Samanta atklāja, ka askēze ir atturēšanās no visa, kas varētu enerģiski uzbudināt, - ne tikai no fiziska kontakta, bet arī no kafijas.

Tāpat Samanta ar vīru vienojās askēzes laikā neapskaut pretējā dzimuma pārstāvjus. "Teikšu godīgi, tas ir ļoti grūti, īpaši manā sfērā!" neslēpj dziedātāja.

Viņa gan iesaka šādu praksi katram pārim. "Tas šķiet neiespējami, bet mums daudz ir uz to fizisko. Šeit tu pārbaudi, cik ļoti jūs esat emocionāli saistīti. Ir grūti! Tas tiešām ļoti daudz parāda attiecībās un to, cik ļoti jūs esat spēcīgi.

Šīs 40 dienas bija ļoti, ļoti svētīgas, ļoti daudz ko parādīja," secina Samanta.

Viņa ir pateicīga savam vīram par to, ka viņš ievēroja šo uzstādījumu. "Es domāju, ka nav viegli atrast vīrieti, kurš šim ārprātam piekrīt. Es esmu ārkārtīgi pateicīga savam vīram. Es vēl vairāk viņu mīlu un cienu, redzot viņa apņēmību."

Kā zināms, dziedātāja 2023. gada 29. decembrī Kuldīgas Svētās Annas evaņģēliski luteriskajā baznīcā apprecējās ar savu mīļoto vīrieti Artūru. 

Abi par saderināšanos paziņoja pērnā gada augustā. Samantas izredzētais rakstījis viņai sociālajos tīklos divu gadu garumā, bet klātienē abi iepazinušies viņas koncertā.

Vairāk skaties 1188.lv!

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu