Seksuālā uzmācībā vainotajam režisoram Cipstam neizdodas notirgot savu māju (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Režisors Uldis Cipsts
Režisors Uldis Cipsts Foto: Evija Trifanova/LETA

Režisors Uldis Cipsts, kurš 2023. gada vasaras sākumā tika vainots seksuālā uzmācībā kādai 17 gadus vecai meitenei, pārdošanā bija izlicis savu māju Mežaparkā, taču to neviens nepērkot. 

Pērn augustā tika ziņots, ka 416 m2 plašo divstāvu koka māju ar četrām guļamistabām un trīs vannasistabām tirgoja par 1,5 miljoniem eiro.

Nu "Privātā Dzīve" novērojusi, ka sludinājums par mājas pārdošanu ir pazudis, bet tā vietā ik pa laikam parādās citi - nu jau par izīrēšanu.

Interesanti, ka pirms vairākiem mēnešiem, kad parādījās pirmais sludinājums, saimnieks par mājas īri gribēja 4500 eiro mēnesī,

tagad cena sarukusi līdz 2800 eiro mēnesī.

Atgādinām, ka pērn režisora Ulda Cipsta mājā Mežaparkā notika ballīte, kurā piedalījās seriāla "No mīlestības līdz naidam" filmēšanas grupa. Ballīte izvērtās par murgu un rezultējās ar kriminālprocesu. Kāda 17 gadus veca meitene, ballītes dalībniece, režisoru Uldi Cipstu apsūdz, cik noprotams, seksuālā uzmācībā (konkrēts apsūdzības formulējums nav zināms), apsūdzība iesniegta policijā. Režisors Uldis Cipsts kategoriski noliedz jebkādu savu vainu, arī viņš iesniedzis policijā lūgumu izskatīt lietu.

Cipsts ar ģimeni nu mitinās Spānijā.

Vairāk lasi žurnāla "Privātā Dzīve" 13. februāra numurā!

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu