"Gribēju braukt pēc striķa." Šomase atklāti par sabrukumu pēc skaļā skandāla Daugavpilī (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Dziedātāja Liene Šomase
Dziedātāja Liene Šomase Foto: Ieva Leiniša/LETA

Dziedātāja Liene Šomase raidījumā "Kad viņas satiekas" pirmo reizi atklāti pastāstīja par sabrukumu, kuru piedzīvoja pēc 2016. gadā notikušā Daugavpilī. Liene to sauc par smagāko periodu savā dzīvē.

Atgādinām, ka 2016. gadā Latvijas medijus pāršalca Šomases izgājiens kādā koncertā Daugavpils Kultūras pilī, kurā viņa lietoja necenzētu leksiku un skarbi izteicās par valsti, valdību un Saeimas deputātiem. Viņas uzstāšanās tika iemūžināta un nonāca mediju virsrakstos.

Nu viņa atzīst, ka šo laiku atminas kā smagāko savā dzīvē. "Gribēju braukt uz veikalu pēc striķa!" atklāta ir Liene.

Šomase atklāja, ka tobrīd vienīgais iemesls saņemties bija viņas meita, kura tolaik bija vēl pavisam maza. Tāpat palīdzēja arī darbs bērnu un jauniešu radošajā studijā.

Viņa pauž, ka apzināti pazudusi no publiskās telpas un tas viņai ļoti palīdzējis. Māksliniece gan neslēpj, ka cilvēki joprojām atceras šo gadījumu un mēdz to pieminēt gan sociālajos tīklos, gan pasākumos. "Vēl nesen kādā pasākumā dzirdēju cilvēkus sačukstamies: "Re, kur tā trakā." Es viņiem saku: "Gribat trako? Būs!" Es esmu ļoti laba aktrise un esmu iemācījusies spoguļot cilvēkus. Kādi jūs būsiet pret mani, tāda būšu pret jums," teic Šomase.

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu