"Mums tā draza nav nepieciešama." Mairita Rosicka atklāj, ka joprojām nav redzējusi Strūberga video (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Mairita Rosicka
Mairita Rosicka Foto: Jānis Škapars/TVNET

Improvizācijas teātra komiķe Mairita Rosicka, viesojoties raidījumā "Kad viņas satiekas", atklāja, ka joprojām nav redzējusi sava bijušā vīra un bērnu tēva Kristapa Strūberga video, kur viņš izklāsta savu versiju par notikušo. 

Atgādinām, ka 2021. gada maijā plašu rezonansi izraisīja Rosickas paziņojums, ka viņa aiziet no vardarbīgām attiecībām.

Bijušais grupas "Singapūras satīns" dalībnieks Strūbergs gadu pēc skandāla publiskoja teju divu stundu garu video, kurā šķetināja savas un sievas attiecības, apgalvojot, ka no vardarbības esot cietis tieši viņš.

Rosicka norāda, ka joprojām šo video nav noskatījusies. "Es zināju, ka tas nāks, es gaidīju, kad viņš beidzot to izdarīs. Man "Martas" centrā bija terapeite, kura mani jau no paša sākuma brīdināja, ka kaut kas tāds nāks ārā, jo tā šie cilvēki dara - viņiem ir ļoti svarīgi noņemt upurim jebkādu ticamību," atklāj Mairita.

Viņa saglabājusi mieru dienā, kad iznāca Strūberga video. "Es joprojām neesmu to redzējusi, man nav ne jausmas, kas tur ir. Neviens no manas ģimenes to nav redzējis, mēs neuzskatām, ka mums tā draza vispār ir nepieciešama."

Mairita gan atklāj, ka abi atsākuši komunikāciju bērnu dēļ, taču nav spējuši panākt vienošanos. "Viņam nepatika mani nosacījumi. Es uzskatu, ka mani nosacījumi bija par bērniem, bet viņam - par viņu pašu. Tiesas process ir beidzies, saskarsmes tiesības netika līdz galam noteiktas, un es uzskatu, ka tā vairs nav mana atbildība."

Vairāk skaties 1188.lv!

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu