Zviedrijā bāzētais latviešu dīdžejs RudeLies laiž klajā jaunu dziesmu “Reaction”

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Klajā nācis Zviedrijā dzīvojošā latviešu mūzikas producenta un dīdžeja RudeLies jaunākais veikums – dziesma “Reaction”. Tā klausāma gan radiostacijās, gan platformās Spotify un YouTube. Dziesmai tapis arī videoklips.

Dziesma “Reaction” ir tapusi 2023. gada rudenī Falunā, Zviedrijā. “Pēc vasaras šoviem Eiropā un Āzijā man bija grūti atrast iedvesmu producēt mūziku, taču, atgriežoties Zviedrijā, radās iedvesma sacerēt elektronisko deju mūziku ar maģisku enerģiju. Jaunās dziesmas ieraksts tapa kopā ar house žanra fanu vidū labi zināmo angļu dziedātāju Sonam, kura arī ir dziesmas teksta autore,” par jaunāko veikumu saka mūziķis un piebilst, ka viņa jaunais skaņdarbs vēsta par cilvēka vajadzību sarunāties un harmoniskām savstarpējām attiecībām dialogā; par prieku saņemt atbildi un nepalikt vientulībā ar savu jautājumu.

RudeLies ir Zviedrijā dzīvojošs latviešu producents un dīdžejs, kurš savu karjeru sāka 2015. gadā. Viņa mūziku raksturo interesants skaņas dizains, spēcīgi dropi (piepešas, krasas pārmaiņas ritmā vai basa līnijā) un lipīgas melodijas.

Deviņu gadu laikā RudeLies mūzika ir pārsniegusi astoņdesmit miljonus klausījumu Spotify, kura mūziku atbalsta tādi elektroniskās un deju mūzikas grandi kā DJ Tiesto, Armins van Būrens, Alans Vokers, Diplo, Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, Timmy Trumpet un Afrojack.

Foto: Publicitātes foto

Savas karjeras laikā RudeLies ir uzstājies festivālos, koncertos un naktsklubos Latvijā, Zviedrijā, Nīderlandē, Polijā, Japānā, Dienvidkorejā un Taizemē.

Arī Latvijā labi pazīstamais Armins van Būrens par RudeLies dziesmu “Let Me Down” ir teicis: “Šī ir izcila dziesma, man tā ļoti patīk!” Atzinīgi par latviešu producenta veikumu izteikušies arī citi kolēģi: Martin Garrix: “Spēlēju viņa dziesmas savos DJ setos!”; Tiesto: “RudeLies dziesmas skan manā radio šovā Club Life!”; Alan Walker: “Bieži izmantoju dziesmu “Insomnia” savos dīdžejsetos”; Diplo: “Nesen spēlēju RudeLies dziesmu “Insomnia” Lasvegasā!”

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu