Noklausies! Grupa "Citi zēni" izdod savu otro studijas albumu “Cits līmenis” un jaunu singlu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Populārā pašmāju grupa "Citi zēni" izdod savu otro studijas albumu “Cits līmenis”, aicinot svinēt tā iznākšanu grupas koncertā, kas notiks 9. martā Rīgā, koncertzālē “Palladium”. Līdztekus albumam pie faniem nonāk arī jauns singls un videoklips “Mazais bandīts”.

Ar vieglu pašironiju "Citi zēni" sevi dēvē par intelektuāļiem, kas dzied par to, ko redz sev visapkārt, un kopš iepriekšējā albuma ir redzēts un paveikts ļoti daudz. “Galvenais, ka tam visam pāri ir prieks un viegla humora deva, jo "Citi zēni" māk gan paši sevi veselīgi uzslavēt, gan saprast, kad pienāk brīdis piebremzēt.

Noklausies!

"Citu zēnu" albums “Cits līmenis” ir ļoti gaidīts jau pusotru gadu. Tā darba process ir bijis patīkami sarežģīts, jo kopā tika radītas aptuveni 40 dziesmu, bet albumam izvēlējāmies tikai 12. “Ir bijušas neskaitāmas negulētas dienas un naktis, bet tagad ir pienācis brīdis, kad šo albumā ieguldīto enerģiju varēs saņemt atpakaļ koncertos no mūsu faniem,” par albumu stāsta "Citu zēnu" muzikālais vadītājs un mūzikas producents Roberts Memmēns.

Jaunajā albumā ir iekļauti arī iepriekš izdoti singli “Cits līmenis”, “Vecumdienas” un "Citu zēnu" kopdarbs ar Latvijā iemīļoto grupu "Labvēlīgais tips" – “Baļļīte”, kas bija 2023. gada vasaras karstākais ballīšu hits. “Viens no mūsu sapņiem ir piepildījies, un otrā albuma ietvaros esam izdevuši kopīgu dziesmu ar mūsu elkiem,” saka grupas solists Jānis Pētersons.

“Slepus uzrīkotus tusiņus vecāku dzīvoklī aizstāj saviesīga pasēdēšana ar baļļu. Viesistabas plauktu virs televizora krāšņi rotā augstskolas diploms. Limuzīns vairs nav jāņem uz krīta. Godīgi sakot, par limuzīniem vispār var aizmirst, jo desmitgades plānā lēnām iezogas praktiskākas vērtības. Bet kamēr klāt nav Vecumdienas, Apetīte aug, Dejas kļūst karstākas un Mīlestība dziļāka. "Citi zēni", lai arī tomēr tie paši zēni, nu jau pavisam citā līmenī,” par koncertu saka grupas bundzinieks Toms Kagainis.

Albumu “Cits līmenis” studijas producenti ir Roberts Memmēns un JJ LUSH (Jānis Jačmenkins), miksējis Pauls Dāvis Megi. Albums māsterēts Chartmakers studijā Somijā. Albuma radošajā procesā piedalījušies arī tādi producenti kā DJ Rudd, Armands Varslavāns, Artis Boriss, Armands Rutkovskis, dziesminieks Mikus Frišfelds un, protams, mēs paši - "Citi zēni". Albuma izdevējs ir kompānija “Forte Production” un producents – Jānis Kļaviņš.

Lai prezentētu albumu “Cits līmenis”, "Citi zēni" reizē piesaka arī savu lielāko, skaļāko un svarīgāko grupas šovu koncertzālē “Palladium” 9. martā. Jaunā albuma dziesmas kopā ar tādiem hitiem kā "Lieka štuka", "Limuzīns uz krīta", "Baļļīte", "Vienmēr kavēju", "Eat Your Salad" un citi līdz šim grandiozākajā grupas "Citi zēni" koncertā. Muzikāls un vizuāls piedzīvojums, kuru papildinās dejotāji, īpašs gaismu un video saturs, kā arī viesmākslinieku uzstāšanās. Unikāls un vienreizējs notikums visai ģimenei. Biļetes "Biļešu paradīzes" kasēs vai internetā.

Grupa "Citi zēni" pārstāvējuši Latviju 66. Eirovīzijas dziesmu konkursā, ieguvuši vairākas Latvijas mūzikas ierakstu gada balvas “Zelta mikrofons”, kā arī 2022. gadā uzvarējuši latviešu pop un rok dziesmu aptaujā “Muzikālā banka”. Grupas dziesma “Eat Your Salad” ir Latvijas vēsturē visvairāk atskaņotā popdziesma digitālajās straumēšanas platformās ar vairāk nekā 7 miljoniem klausījumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu