Vultura izdod dziesmu latviešu valodā - "ADRENALĪNS"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Aksels Bergs (AkselsShotIt)

Eksperimentālās elektroniskās mūzikas pārstāve Vultura jeb Annija Tīna Kukuka laidusi klajā jaunu singlu -  “ADRENALĪNS”.

Dziesma “ADRENALĪNS” ir par cilvēku mēģināšanu ierobežot tevi. Pārlieku klausoties citos un domājot, ko citi spriež par tevis paveikto un radīto, notiek sevis ierobežošana. Ir sajūta, ka pazūd autentiskais “es” un patiesais vēstījums. Var uzdot sev iekšēju jautājumu – kā būtu bijis, ja es neklausītos / pārāk neaizdomātos, bet vienkārši darītu? Vultura stingri iesaka pieturēties pie sava, neskriet degunam pa priekšu, bet izvērtēt, kas notiek apkārt, un vairāk dzīvot momentā, lieki nedomājot par cilvēku viedokļiem. Realitātē cilvēku mēģinājumi ierobežot un falsificēt tavu iekšējo “es” nozīmē, ka kādam nepatīk, ka tev izdodas, vai arī viņi vēlas līdzināties tev.

Kā var noprast, šobrīd māksliniece strādā pie lielāka muzikāla projekta, kas, iespējams, būs latviešu valodā. Tomēr, lai veicinātu intrigu un neizpaustu pārāk daudz, Vultura iesaka sekot gaidāmajiem jaunumiem, it īpaši, ja interesē elektroniskā mūzika un tās subžanri.

Dziesma tapusi sadarbībā ar producentu Ričardu Kalniņu (RickHill) un Rolandu Prīvertu-Beimo (heywhosthatkid), bet dziesmas pēcapstrādi veica Marks Spruģevics (MAURIKS).

Kā zināms, 2023. gadā Vultura ieguva divas Latvijas mūzikas ierakstu gada balvu “Zelta Mikrofons” - par labāko debiju un elektroniskās/deju mūzikas albumu ar savu debijas soloalbumu “Not Your Typical Fairytale”. 

Vultura uzstājusies tādos festivālos kā “Positivus”, “Laba Daba” u.c., kā arī iesildījusi duetu/grupu “HURTS” Siguldas Pilsdrupu estrādē, koncertējusi dažādās Latvijas pilsētās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu