Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Linda Kalniņa atklāj, no kādām seksa ainām atteikusies "Ekstāzes" filmēšanā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Linda Kalniņa
Linda Kalniņa Foto: Evija Trifanova/LETA

Aktrise Linda Kalniņa intervijā žurnālam "Klubs" atklāj jaunus faktus par erotiskās drāmas "Ekstāze" tapšanu. 

"Ekstāze" ir pirmā latviešu filma, kurai tika pieaicināta erotisko ainu konsultante Ieva Norvele. Pikantās ainas tika atrunātas līgumā. "Man bija brīvība - jebkurā laikā varēju teikt, ka es šo negribu. Un arī bija tādi brīži, kad teicu - es to negribu darīt!" atklāj Kalniņa

Viņa sacīja, ka atteicās kadrā imitēt minetu. "Man šādas epizodes kino liek justies neveikli."

Tāpat viņa atteicās arī no vibratora. "Teikšu godīgi - tas bija tik dīvains. Tu jau ar vīrieti spēlējies, nevis obligāti sevi apmierini. Es nekad mūžā ar to konkrēto aparātu tajā situācijā tā nedarītu, tāpēc teicu nē. Nevaru sev to attaisnot."

Savukārt ainu ar ledus gabaliņiem izdomāja pati Linda. "Es to iedomājos, aizgāju pie Ievas, saskaņoju ar Džili, apspriedu ar Eduardu [Johansonu], vai viņam tas būtu ok. Mēs diezgan daudz uz vietas improvizējām."

Foto: Filmas "Ekstāze" pirmizrāde

Jau ziņots, ka pērn uz lielajiem ekrāniem nonāca "Ekstāze", kuras stāsta centrā ir talantīga buduāra fotogrāfe Efeja [Linda Kalniņa], kuras laulība ir uz sabrukuma robežas, kad viņa satiek provokatīvo gleznotāju Eliasu [Eduards Johansons], ar kuru attopas mežonīgas iekāres, seksuālo rotaļu un postošu melu virpulī. Kaisles uguns pāraug apmātībā, bet bauda mijas ar asarām, līdz Efeja saprot, ka sākotnēja viegluma vietā attiecības ar Eliasu viņu velk pagrimuma virzienā.

Vairāk lasi žurnāla "Klubs" marta numurā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu