Koncertzālē “Palladium Rīga” uzstāsies platformas "TikTok" zvaigzne bbno$

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

29. jūlijā koncertzālē “Palladium Rīga” uzstāsies soctīkla “TikTok” lipīgāko dziesmu autors bbno$. Biļešu tirdzniecība sāksies “Biļešu servisa” tīklā 11. martā plkst. 11.00.

Kanādiešu mūziķis bbno$ ir kļuvis par piemēru tam, kā no ierakstu megakompānijām neatkarīgs mākslinieks var gūt spožus panākumus. 2019. gadā kopā ar ierakstu producentu Y2K viņš izdeva dziesmu “Lalala” – pirmo trendu “TikTok” vēsturē, kas ieguva multiplatīna statusu visā pasaulē.

2020. gadā žurnāls Rolling Stone viņu nosauca par "Tīmekļa pirmatklājēju" (A Viral Pioneer) un vienu no gada labākajiem jaunajiem māksliniekiem. 2021. gads iezīmēja bbno$ izrāvienu — viņa piektā studijas albuma “eat ya veggies” izdošanu.

12 skaņdarbu albumā ir iekļauti hiti "edamame" ar Riču Braienu, "yoga" ar Rebeku Bleku, kā arī klausītāju iecienītākie "i remember" un "wussup" ar mūziķi Jangu Greiviju, kopā uzkrājot vairāk nekā vienu miljardu straumējumu. "edemame" ieguva dubultplatīna statusu Kanādā un platīna statusu Somijā un Indonēzijā. 2023. gadā bbno$ izdeva savu trešo albumu ar Jangu Greiviju – "Baby Gravy 3".

Par jaunā mākslinieka milzīgajiem panākumiem liecina tas, ka viņa dziesmas ir straumētas vairāk nekā piecus miljardus reižu. Viņam ir vairāk nekā 2,7 miljoni sekotāju “TikTok” platformā un vairāk nekā 1,1 miljons sekotāju "Instagram" vietnē. Viņa ieraksti ir iekļauti vairāk nekā 15 miljonos “TikTok” videoklipu, kas kopumā ir skatīti vairāk nekā 2 miljardus reižu.

Foto: Publicitātes foto

Biļetes pārdošanā no 11. marta plkst. 11.00 "Biļešu servisa" tīmekļa vietnē

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu