VIDEO Podkāsta "Nav divu Tomu" jaunajā sērijā – atbildes uz skatītāju jautājumiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp

Piektdien, 8. martā, pie tīmekļa žurnāla TVNET+ lasītājiem dosies jau ceturtā podkāsta "Nav divu Tomu" epizode. Šoreiz raidījuma veidotāji un vadītāji –TVNET publicists Toms Lūsis un kultūras redaktors Toms Treibergs atbildēs uz jautājumiem, kurus soctīklā "X" uzdeva gan podkāsta skatītāji, gan jebkurš cits interesents.

Jautājumu amplitūda, kuru abi Tomi saņēma savos soctīkla "X" (zināma arī kā "Twitter") kontos, izrādījās patiesi plaša. Kristaps Skutelis vēlējās atbildi uz mūžseno jautājumu "Kāda ir dzīves jēga?", Kristaps Sils interesējās, vai nebūtu "tā kā laiks" zefīru pārsaukt par pūkšķīti, savukārt Sergeju Bižānu nodarbināja jautājums par to, kur meklējama viņa telefona jaunā zvana melodija.

Neiztikt arī bez tiešiem un nekautrīgiem jautājumiem. Piemēram, Andris Kangeris vēlējās zināt, cik rokasspiedienu attālumā raidījuma vadītāji atrodas no miljardiera Džordža Sorosa. Savukārt Mārtiņš Bisenieks iezīmēja iekšpolitisku aktualitāti, jautājot, vai sabiedrība ir gatava par aizsardzības spēju stiprināšanu "balsot" ar saviem maciņiem.

Protams, šie ir tikai daži no vaicājumiem, kurus saņēma divi Tomi. Vēl bez atbilžu sniegšanas jaunajā podkāsta sērijā sava neiztrūkstoša vieta būs arī jaunrades centieniem. Iepriekšējā tikšanās reizē Toms Lūsis aicināja savu kolēģi lasīt lietotnes "Google Translate" iztulkoto dziedātāja un dziesmu autora Dona dziesmas "Hollow" tekstu, bet šoreiz kauliņus metīs Toms Treibergs – pārbaudot, kādas ir Lūša repošanas prasmes. 

Raidījuma "Nav divu Tomu" 4. sērija pie tīmekļa žurnāla TVNET+ lasītājiem nonāks piektdienas pusnaktī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu