Šovā "Balss maskā" atmaskots Mutants

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Svētdien, 10. martā, aizritēja šova "Balss maskā" trešais raidījums, kur bija iespēja sekot līdzi Kokteiļa, Planētas, Papagaiļa, Mutanta, Bebra un Princeses priekšnesumiem.

Mutants savu dalību šovā noslēdza, izpildot grupas “The Naked and Famous” dziesmu “Young Blood”, kas vairākus detektīvus aizveda nostalģiskās jaunības dienu atmiņās. Pēc priekšnesuma detektīvi nebija vienisprātis par to, kurš varētu būt paslēpies zem maskas. Starp detektīvu minējumiem bija mūziķis Miks Dukurs, mūziķis Chris Noah, psihologs Nils Sakss Konstantinovs, kā arī aktieris un režisors Intars Rešetins, taču zem tās slēpās bijušais hokejists Jēkabs Rēdlihs.

Pēc maskas noņemšanas Jēkabs atzīst, ka šis bijis jautrs piedzīvojums, kas ļāvis pirmo reizi piedzīvot daudzas līdz šim nedarītas lietas – kāpt uz skatuves un iedziedāt studijā dziesmu. Lai gan arī pirms iziešanas uz ledus svarīgās spēlēs vienmēr ir satraukums, tomēr šis esot kas pavisam cits.

Mutanta sagatavotajos pavedienos bija paslēptas vairākas būtiskas nianses. Spēlējot hokeju, ikvienam nākas klupt un krist, taču, pārstāvot Latviju, Jēkabs tam ir bijis vienmēr gatavs. Šobrīd Jēkabs ir dzīvesstila koučs, palīdzot citiem viņu personīgajā izaugsmē. Savu dzīves pieredzi krājis, apceļojot pasauli, tostarp kādu laiku padzīvojot Bostonā, ASV. Savukārt pavedienos izskanējušās zvaigznes ir Jēkaba trīs bērni, kā arī viņa sievas uzvārds – Zvaigzne.

Jau nākamsvētdien, 17. martā plkst. 20.30 skaties raidījuma “Balss Maskā” ceturto raidījumu, kurā uz skatuves kāps jau otrajā raidījumā iepazītās piecas maskas – Slaims, Sirds, Burvis, Sams un Lapsa.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu