Jaunā realitātes šova "Amors" dalībnieku vidū arī sabiedrībā zināmas personas (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Lauris Aizupietis

Jau šo ceturtdien, 14. martā, pie Go3 TV skatītājiem nonāks romantikas un pārsteigumiem bagāts realitātes šovs "Amors". Dalībnieku vidū ir arī sabiedrībā atpazīstamas personības.

"Amors" pārsteigs ar negaidītiem pavērsieniem, dažādiem uzdevumiem un kaislībām, kas gan satuvinās, gan izjauks dalībnieku attiecības un ikdienas dzīvi. Visa šova laikā dalībniekiem palīdzēs Amors, kurš liks iepazīt gan vienam otru, gan arī pašiem sevi.

Šova dalībnieki dosies uz burvīgu viesu namu Lietuvā, kur ļausies mīlestības spēles kaislībām. Piedzīvojuma noslēgumā viens pāris laimēs iespēju doties medusmēneša cienīgā ceļojumā uz kādu no Eiropas skaistākajām pilsētām. Šovu uzsāks pieci brašuļi un trīs daiļavas, taču arī dalībnieku sastāva ziņā negaidītu pavērsienu netrūks un jauni dalībnieki ieradīsies, lai sarežģītu, vai arī – tieši pretēji – atvieglotu "Amora" rotaļīgo ikdienu.

Mīlestības piedzīvojumam ļāvušies gan vairākas Latvijā atpazīstamas personības, gan arī cilvēki, kas bija gatavi mest kautrību pie malas un ļauties avantūrai.

Liene

Foto: Lauris Aizupietis

Liene komentārus neprasa – spilgta, pašpārliecināta un drosmīga personība, kura ir tieša un nekautrējas paust savu viedokli. Daudziem jau pazīstama kā TV realitātes šovu zvaigzne, radio balss, modele un influencere. Aiz viņas krāšņās ārienes slēpjas mīlīga un romantiska būtne, kura gatava savu sievišķību realizēt jaunās attiecībās. Lienei patīk gudri un motivēti vīrieši, kam laba gaume un ir ar sportu uz "Tu". Ja vīrietis ir kā Džeimss Bonds, tad vecumam nav nozīmes.

Madlēna

Foto: Lauris Aizupietis

Madlēna sevi raksturo kā "cilvēku orķestri" – skrūvē pati savu mašīnu, var nosēsties špagatā un spēs paveikt jebkuru uzdoto darbu. Daļa no Latvijas izlases karsējsportā, iemēģinājusi roku arī TV un kino, piemēram, atveidojot vienu no galvenajām lomām jauniešu seriālā "Viss Norm" un "Jaunais Norm". Brīvdienas parasti pavada mazā draugu lokā vai vienatnē, skatoties F1 sacīkstes vai filmas. Šovā piedalās, jo ilgāku laiku jau ir bez otrās pusītes un dzīvē pietrūkstot mīlestības.

Kristaps

Foto: Lauris Aizupietis

Sportisks, dzīvespriecīgs un pozitīvs vīrietis, kuram patīk izbaudīt dzīvi un mesties piedzīvojumos. Kristaps ir panākumiem bagāts kikbokseris, tāpēc viņa ikdiena aizrit treniņos un fiziskās aktivitātēs – kā saka, visa atslēga ir disciplīna. Tomēr tajā visā kaut kā pietrūkst – mīlestības! Un, iespējams, tieši Amors varēs palīdzēt to atrast.

Juris

Foto: Lauris Aizupietis

Sportisks, azartisks bokseris no Liepājas, kuram patīk pieņemt dzīvē jaunus izaicinājumus. Juris ir ļoti sirsnīgs, draudzīgs un izpalīdzīgs puisis ar plaši atvērtu sirdi. Patīk mājas ballītes ar tuvākajiem draugiem. Piedaloties šovā, gatavs satikt savu otru pusīti, ar ko veidot stabilas attiecības un audzināt bērnus. Ļoti būtiski, lai partnerei ir laba humora izjūta. Piedalījās šovā "Randiņš ar Kubasovu".

Diāna

Foto: Lauris Aizupietis

Jauna, pašpārliecināta un neatlaidīga meitene. Patīk uzmanība un satura veidošana sociālajiem tīkliem. Tiecas pēc savas sapņu dzīves un meklē cilvēku, kurš vēlas to pašu. Priekšroku dod aktīviem, mērķtiecīgiem, dāsniem un saprotošiem puišiem. Cilvēks, kurš prot cienīt apkārtējos un ir gatavs ieguldīties savstarpējās attiecībās. Tāds, kurš nebaidās uzņemties atbildību un ir gatavs vest aiz sevis. Vizuāli piesaista sportisks ķermenis, garš augums un tetovējumi.

Harijs

Foto: Lauris Aizupietis

Harijs ir enerģisks, jautrs, smaidīgs, taču ar savu nopietnību par dzīvi. Patīk sportot, pavadīt laiku ar draugiem, kā arī pievērsties savam hobijam – dīdžejošanai, ar ko nodarbojas dzimtajā Ventspilī. Harijam patīk rudmates vai blondīnes, bet personība stāv pāri visam. Ja nevar ar meiteni runāt par visu, tad nav par ko runāt vispār. Enerģiskas, optimistiskas meitenes vienmēr patiks vairāk pār citām.

Mārtiņš D.

Foto: Lauris Aizupietis

Mārtiņš sevi raksturo kā foršu, jautru un māksliniecisku čali, kuram patīk piedzīvojumi un kuram piemīt spēja paskatīties uz lietām no citas puses. Meitenēs patīk daudzveidība un uzdrošināšanās spējas, jo tieši tāds ir pats Mārtiņš. Augsti novērtē meitenēs līdzjūtību un patīk arī radošas, mākslinieciskas meitenes. Vēl Mārtiņam piemīt spēja neiespringt uz lietām. Uzskata, ka tas varētu noderēt šajā šovā.

Mārtiņš L.

Foto: Lauris Aizupietis

Mārtiņš atbalsta veselīgu dzīvesveidu, interesējas par finansēm, ekonomiku, cilvēka dabu, politiku un filozofiju, jo tās ir lietas, kas tieši ietekmē dzīves kvalitāti ikdienā. Brīvo laiku, ja tādu atrod, izbauda ar labu kompāniju, patīk aktīva atpūta un atpūta pie dabas. Mārtiņš par piedalīšanos šova saka: "Mīlestība, protams, ir reta, ļoti smalka un dārga parādība, bet nedzer šampanieti tas, kurš neriskē."

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu