"Guči nams", "Sirano", "Jaunais vilks: filma" - izklaides milzis "Amazon Prime Video" iesoļo Latvijā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

“Amazon MGM Studios” piedāvā izcilu, skatītāju un kritiķu augsti novērtētu saturu – seriālus, filmas un dokumentālos izklaides raidījumus.Tagad “Amazon Prime Video” kvalitatīvie oriģinālseriāli pieejami arī Latvijas straumēšanas platformās LMT Viedtelevīzija un Tet TV+.

Jau šobrīd straumēšanas platformās pieejamas tādas filmas kā “Sirano”, “Jaunais vilks: filma” (Teen Wolf: the Movie), “Argentīna, 1985” (Argentina, 1985), “Līdz kaulam” (Bones and All), “Guči nams”, animācijas filma “Adamsu ģimene 2” un citas.

“Priecājamies vēl vairāk paplašināt Viedtelevīzijas saturu, piedāvājot mūsu skatītājiem unikālu iespēju vērot kvalitatīvas filmas un raidījumus no iecienītiem izplatītājiem. Saturīga izklaide ir svarīga labas atpūtas sastāvdaļa, un esam gandarīti, ka varam to nodrošināt,” saka LMT prezidents Juris Binde.

“Kvalitatīvs, pasaulē novērtēts un skatītāju iecienīts televīzijas saturs ir viena no prioritātēm, izvēloties filmas, seriālus un šovus, ko demonstrēt Tet TV+ platformā. Esam pārliecināti, ka plašais piedāvājums, ko sniedz sadarbība ar “Amazon MGM Studios Distribution”, papildinās mūsu bagātīgo televīzijas satura klāstu un ļaus katram atrast sev piemērotāko un interesantāko,” atzīst Tet komercdirektors Edgars Grandāns.

Platformās martā būs skatāms, iespējams, visu laiku populārākais izklaides raidījums automīļiem – “Grandiozā tūre” (The Grand Tour), kurā trīs harizmātiski vadītāji Džeremijs Klārksons, Džeims Mejs un Endijs Vilmans dodas aizraujošos piedzīvojumos pa visu pasauli, izmēģinot dažādus auto. Straumēšanas platformās būs pieejamas raidījuma pirmās četras sezonas.

“Grandiozā tūre” šova vadītājs Džeremijs Klārksons būs redzams vēl kādā humorpilnā raidījumā – “Klārksona ferma” (Clarkson’s Farm), pārtopot no auto žurnālista par fermeri. Tas ir stāsts par intensīvu, grūtu un uzjautrinošu gadu Lielbritānijas visneticamākā lauksaimnieka dzīvē. Skatītāji varēs izbaudīt pirmo sezonu no “Klārksona fermas”.

Savukārt ar Džeimsu Meju skatītāji varēs doties aizraujošos ceļojumos uz Itāliju un Japānu divos dokumentālajos seriālos “Džeimss Mejs: mūsējais Itālijā” (James May: Our Man In… Italy) un “Džeimss Mejs: mūsējais Japānā” (James May: Our Man In… Japan).

Skatītājiem jau pašlaik ir iespēja noskatīties arī ar 22 Emmy balvām godalgoto komēdijseriālu “Brīnišķīgā Meizelas kundze” (Marvelous Mrs. Maisel) piecās sezonās, kura darbība norisinās aizvadītā gadsimta piecdesmito gadu beigās Ņujorkā. Seriāla galvenā varone ir dzirkstošā Midža Meizeles kundze, un tas ir iedvesmojošs, sievietes spēku un uzņēmību apliecinošs stāsts par jaunu sievieti, kas atklāj sevī komiķes talantu un iekaro Ņujorkas izklaides skatuves. Seriāls lutina ar skaistiem tērpiem, labu humoru un raitu sižetu.

Seriāls “Cilvēks augstajā pilī” (Man In The High Castle) ir viens no veiksmīgākajiem “Prime video” oriģinālseriāliem. Tā ir vēsturiska fantāzija, kas attēlo, kāda varētu būt bijusi pasaules kārtība, ja Otrajā pasaules karā būtu uzvarējušas un pie varas nākušas nacistiskā Vācija un Japāna.

Sadarbībā ar “Amazon MGM Studios Distribution” no 5. marta tiek piedāvāta arī komēdijdrāmas seriāla “Modernā mīlestība” (Modern Love) pirmā un otrā sezona, supervaroņu animācijas seriāla “Neuzvaramais” (Invincible) pirmā sezona, izmeklēšanas drāmas “Goliāts” (Goliath) 1.–4. sezona ar Biliju Bobu Torntonu galvenajā lomā.

Raksts tapis sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu