"Viss ir normas robežās." Arnis Mednis atklāti par to, kā viņam klājas

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Mūziķis Arnis Mednis
Mūziķis Arnis Mednis Foto: Ieva Čīka/LETA

Mūziķis Arnis Mednis, kurš ar grupu "Odis" atkal apvienojās uz "Zelta mikrofona '24" skatuves, atklāj, kā viņam šobrīd klājas.

Kā zināms, 2011. gadā Mednis piedzīvoja insultu. Šī iemesla dēļ viņš vairs nedzied, bet turpina darboties mūzikas lauciņā. 

Sarunā ar "Privāto Dzīvi" Mednis atklāj:

"Teikšu godīgi, man viss ir normas robežās. Studija ir mājās, un tas ir ļoti ērti. Tur es ik pa laikam kaut ko daru. Ja tā padomā, mana dzīve nemaz tik ļoti nav mainījusies. Arī senāk tas dziedātāja darbs bija tikai kādi 30 procenti no manas radošās darbības. Vienkārši tā vienmēr ir bijusi redzamā puse, jo dziedātājus taču rāda pa televizoru."

Lai gan pārciestā slimība un daļēja ķermeņa paralīze ir atstājusi sekas, ar uzcītīgu darbu un milzu gribasspēku Arnis šobrīd ir savā labākajā formā. 

Izdevums novēroja, ka Mednis laikus devās prom no pasākuma - lēnām, pa solītim vien. Viņš labprāt piestāj, lai ar kādu aprunātos, bet palīdzības piedāvājumus strikti atraida. 

Kā zināms, "Zelta mikrofona '24" ceremonijā viens no aizkustinošākajiem brīžiem bija "Odis" uzstāšanās. Šī bija pirmā reize pēc 35 gadu pauzes, kad grupa atkal sanāca uz vienas skatuves. Mūziķis teic, ka viņi atsāk darboties un gaidāmas vēl uzstāšanās. 

Vairāk lasi žurnāla "Privātā Dzīve" 12. marta numurā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu