Februārī pie 360TV skatītājiem nonāca jauns attiecību šovs "Mīlas nometne", kur ar ekspertu - Ainas Poišas un Artura Šulca - palīdzību palīdz pāriem restartēt un uzlabot attiecības. Dalībnieku vidū ir arī aktrise, divu bērnu māmiņa Katrīna Blaua ar savu draugu Mārci. Vienā no epizodēm aktrise kameru priekšā atzīstas: "Es esmu viņu s... Viņam iesitusi."

Katrīna Blaua plašāku atpazīstamību ieguvusi seriālos "Apsūdzēti mīlestībā", "Nelūgtie viesi", "No naida līdz mīlestībai" u.c.

Viņa ar mīļoto Mārci pievienojās šovam tāpēc, ka abiem ir krasi atšķirīgi uzskati bērnu audzināšanā. “Es jau neprasu neko tādu – nelēkāt pa dīvānu, ēst pie galda. Par ko mēs vispār runājam?” sašutis ir Mārcis. Tikmēr Katrīna ir nelokāma: “Es runāju par to, kā tas tiek pasniegts! Mājās visu laiku valda kaut kāda bubināšana.”

“Mums likās, ka šis ir labs brīdis un veids, kā ne tikai iepazīt vēl vairāk vienam otru bez bērnu klātbūtnes, bet arī atrast rīkus, kā uzlabot saskarsmi un komunikāciju,” savu dalību šovā raksturo aktrise.

Taču kādā no epizodēm, iespējams, atklājas daudz dziļākas problēmas.

Uz šova ekspertes jautājumu, kas ir trakākais, ko Katrīna ir darījusi, viņa atbild: "Es esmu arī viņu s... Viņam iesitusi.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp