Marta Grigale jaunajā dziesmā "Glow Up Era" atklāj sevī Alisi Brīnumzemē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ralfs Cimermanis

Pie klausītājiem nonācis dziedātājas Martas (Martas Grigales) pavasara vēstnesis – jaunākā dziesma “Glow Up Era”. To papildina uzmundrinoša melodija ar motivējošu dziesmas tekstu. Dziesmas pirmatskaņojums "dzīvajā" notiks jau nākamnedēļ – mūzikas festivālā “Future Echoes” Noršēpingā, Zviedrijā.

“Glow Up Era” ir jau trešais skaņdarbs angļu valodā un turpina Martas Grigales jaunās radošās darbības periodu, kas aizsākās aizvadītā gada rudenī ar skaņdarbiem “Losing Game” un “I’ll Be Enough”. Impulsu pievērsties dziesmu rakstīšanai angļu valodā Marta guva pēc kādas starptautiskas dziesmu nometnes, uz kuru mūziķe tika uzaicināta kopā ar līdzvērtīgiem profesionāļiem no vairākām valstīm.

“Atšķirībā no pāris iepriekšējiem singliem šo dziesmu caurstrāvo prieks – iespējams, “Glow Up Era” ir uzmundrinošākā dziesma, kādu jebkad esmu radījusi. Savā ziņā tā ir manifestācija, jo ieliku dziesmā visu to labo, kas vēlos būt, visu to, ko vēlos dzirdēt un just. Ticu, ka, to klausoties, ir iespējams sevī uzjundīt kārtīgu devu pašpārliecinātības,” par jauno veikumu stāsta mūziķe.

“Man ir liels gandarījums, ka jaunais radošais process tiek novērtēts, jau nākamajā nedēļā uzstāšos mūzikas festivālā "Future Echoes" Zviedrijā un izpildīšu tur arī jauno dziesmu.”

“Glow Up Era” dziesmas mūzikas un teksta autori ir Marta Grigale un britu producents, dziesmu autors un mūziķis Kristofers Hariss, kā arī abi mūziķi piedalījušies dziesmas producēšanā.

Kristofers Hariss dalās savā pieredzē: “Strādāt ar Martu ir viegli, darbs norit atbrīvotā atmosfērā, tas attiecas arī uz citiem skaņdarbiem, kurus kopā esam radījuši. Viņa ļoti skaidri zina, ko vēlas dzirdēt savā mūzikā, kā arī skaidri var noteikt, kas viņai patīk un kas ne. Vienlaikus Marta ļaujas radošajam procesam – ieslīdot “truša alā”, gluži kā Alise Brīnumzemē, un izpētot svaigas un interesantas idejas! Tas ir bijis uzmundrinošs un patīkams darba process.”

Dziesmas izdošanas procesu ir bijis iespējams īstenot ar Latvijas Izpildītāju un producentu apvienības (LaIPA) stipendijas atbalstu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu