"Sorry, viss beidzies." Uzņēmējs Bērziņš atklāj, kāpēc izjuka viņa un Ilzes Grases-Ķibildes attiecības (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Ilze Grase-Ķibilde un Jānis Bērziņš
Ilze Grase-Ķibilde un Jānis Bērziņš Foto: LETA/TVNET kolāža

Beķerejas "Bazaar" saimnieks, uzņēmuma "Stenders" bijušais īpašnieks Jānis Bērziņš atklāj jaunas detaļas par izjukušajām attiecībām ar auto kompānijas “Moller Baltic Import” izpilddirektori Ilzi Grasi-Ķibildi.

Jau ziņots, ka Bērziņš un Grase-Ķibilde bija kopā aptuveni trīs gadus un izšķīrās pērnvasar.

Kā izrādās, šķiršanās iniciatore bijusi Ilze. "Droši vien nedevu otram cilvēkam tik daudz laimes un prieka, cik vajadzētu. Jo, ja jau tu otram dod to laimi un prieku, tad neviens no tevis nešķiras," žurnālam "Jauns OK" saka Bērziņš.

Viņš kā iespējamo iemeslu min arī to, ka kādu laiku bijis bez darba un šajā laikā "bijis citādāks". "Laikam kaut kādā brīdī tās pacietības otram cilvēkam pietrūka. To droši vien var arī saprast, bet man tas nedaudz vēl joprojām nav skaidrs," tā uzņēmējs.

"(..) Ilze bija tā, kas to izbeidza, - laikam viņas mīlestība kādā brīdī bija mazāka un izgaisa, ko es nepamanīju. Es, manuprāt, devu līdz beigām, līdz saņēmu ziņu - sorry, viss beidzies," atklāj Bērziņš.

Kā vienu no grūtākajām lietām šķiršanās procesā viņš min to, ka bija ļoti pieķēries Ilzes bērniem.

Atgādinām, ka Grase-Ķibilde 2019. gada oktobrī pēkšņi zaudēja vīru, žurnālistu un TV personību Mārtiņu Ķibildu. Nepilnu gadu pēc vīra nāves viņa sāka attiecības ar Bērziņu.

Kopš 1. janvāra Bērziņš ir attiecībās ar jogas pasniedzēju Kristu Sondori, ar kuru iepazinās savā vadītajā beķerejā.

Vairāk lasi žurnāla "Jauns OK" jaunākajā numurā!

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu