Šovā "Balss maskā" atmaskots Sams

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Šova “Balss maskā” ceturtajā raidījumā skatītājiem bija iespēja vēl tuvāk iepazīt piecus noslēpumainā šova dalībniekus – Lapsu, Burvi, Samu, Slaimu un Sirdi, kuri izpildīja savas mīļākās ballīšu dziesmas. Šajā vakarā šova detektīvi atmaskoja dziļo ūdeņu pārstāvi Samu.

Vakara noslēgumā, uz izbalsošanas strīpas nonākot Princesei un Samam, šova detektīvi lēma, ka šovakar tiks atmaskots Sams, kurā slēpās improvizators, jokplēsis un raidījumu vadītājs Mārtiņš Kozlovskis jeb Kozmens.

Viņš izpildīja grupas “Wheatus” dziesmu “Teenage Dirtbag”, kas ne vienu vien detektīvu aizveda nostalģiskā ceļojumā uz viņu jaunības dienu ballītēm. Jau no pirmās iepazīšanās ar Samu vairāki detektīvi bija pārliecināti, ka zem tā maskas ir paslēpies Kozmens, pie šāda lēmuma šajā vakarā palika Samanta Tīna un Mārtiņš Spuris. Krivenchy bija pārliecināts, ka zem maskas slēpjas mūziķis Miks Dukurs, bet Baiba Sipeniece-Gavare minēja, ka par Samu maskējusies mūziķe Katrīna Dimanta.

Skatot pavedienos paslēpto informāciju, noskaidrojām, ka savos sociālajos tīklos Kozmens neslēpj – Latvijā uzskata sevi par C klases slavenību. Dimanti top lielā  spiedienā, savukārt Kozmens jau gadiem darbojas improvizācijas teātrī "Spiediens". Nevienam nav arī noslēpums, ka Kozmena saknes meklējamas Latgalē, kur plīvo zili balts karogs. Varbūt zobens uz skatuves jau lika to noprast, taču Kozmens ir arī liels vēstures entuziasts.

Pēc maskas noņemšanas Kozmens neslēpa, ka detektīvi ir sačakarējuši šovu, jo viņam bijis vēl tik daudz interesanta, ko rādīt viņiem un skatītājiem. Jautāts, kā dalību šovā slēpis no saviem brāļiem, ar kuriem viņam tieši šova filmēšanas dienās bija ieplānotas kopīgas sapulces, Kozmens atklāj, ka teicis viņiem, ka dodas uz labdarības pasākumiem.

Šajā vakarā uz skatuves kāpa arī īpašais viesis pagājušā gada uzvarētāja Laimes lāča maskā. Tas bija grupas “Sudden Lights” līderis Andrejs Reinis Zitmanis. Visi detektīvi bija pārliecināti, ka zem maskas paslēpusies daiļā dzimuma pārstāve, un bija manāmi pārsteigti pēc maskas noņemšanas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu