Kima Kardašjana arī reaģē uz Keitas Midltones mistisko pazušanu (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: SIPA/Scanpix

Amerikāņu uzņēmēja un šovbiznesa zvaigzne Kima Kardašjana reaģējusi uz ziņām par Velsas princeses Keitas mistisko pazušanu. 

Kardašjana vietnē "Instagram" dalījusies ar jauniem kadriem, kur redzama neierastā izskatā - ar blondiem matiem. Viņa bija tērpusies ādas biksēs un sportiskā T-kreklā, pievienojot fotogrāfijām ierakstu:

"Esmu ceļā, lai atrastu Keitu!"

Atgādinām, ka pat tie, kas ikdienā aktīvi neseko līdzi britu karaliskajai ģimenei, pēdējā laikā sociālajos tīklos ir pamanījuši vairākus ierakstus, kas liek domāt - kas notiek ar Velsas princesi Ketrīnu? 

Pēc tam, kad janvārī karaļnams paziņoja par “plānotu vēdera operāciju”, Keitas Midltones vārds tika ierauts vienā no pēdējā laika mežonīgākajām sazvērestības teorijām - ļaudis spekulē gan par viņas veselību, gan par viņas patieso atrašanās vietu.

Plašāk par notikumu secību - no Keitas pēdējās publiskās parādīšanās līdz pat pārveidotajai Mātes dienas fotogrāfijai, kā arī kādam notikumam vēl pirms Jaunā gada, kas tika, tā sakot, paslaucīts zem paklāja, vairāk uzzini šeit!

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu