Princeses Diānas brālis reaģē uz Keitas mistisko pazušanu (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: @Tatlermagazine/"X"

Princeses Diānas brālis Čārlzs Spensers komentējis ažiotāžu ap Keitas Midltones veselību un pazušanu. 

Spensers intervijā BBC norādījis, ka preses uzmanība, ko ikdienā saņēma viņa māsa Diāna, ir daudz bīstamāka nekā spekulācijas, kas patlaban virmo ap tagadējo Velsas princesi Ketrīnu Midltoni. Vienlaikus viņš teicis, ka uztraucas par to, kas "varētu būt noticis patiesībā," vēsta raidsabiedrība BBC.

Spensers stāstīja par vardarbību, ko ar māsu piedzīvoja mājās. Viņš uzsvēra, ka vardarbība bērnus, neatkarīgi no ģimenes, kurā viņi piedzimuši, ietekmē ļoti smagi. 

Viņš vairākkārt nosodījis tabloīdus par to tendenci pārkāpt karaļnama locekļu privātuma robežas. Diānas bērēs viņš teica runu, kurā apsolīja viņas dēlus Viljamu un Hariju pasargāt no šāda veida uzbrukumiem.

Atbildot uz jautājumu, vai, viņaprāt, Keitai pievērstā uzmanība ir kaitīgāka nekā uzmanība, ko saņēma Diāna, Spensers teica, ka viņaprāt, tā gluži nav. Taču bažas par to, kas notika patiesībā, viņam esot. 

Pat tie, kas ikdienā aktīvi neseko līdzi britu karaliskajai ģimenei, pēdējā laikā sociālajos tīklos ir pamanījuši vairākus ierakstus, kas liek domāt - kas notiek ar Velsas princesi Ketrīnu?

Pēc tam, kad janvārī karaļnams paziņoja par “plānotu vēdera operāciju”, Keitas Midltones vārds tika ierauts vienā no pēdējā laika mežonīgākajām sazvērestības teorijām - ļaudis spekulē gan par viņas veselību, gan par viņas patieso atrašanās vietu.

Esam apkopojuši notikumu secību - no Keitas pēdējās publiskās parādīšanās līdz pat pārveidotajai Mātes dienas fotogrāfijai, kā arī kādam notikumam vēl pirms Jaunā gada, kas tika, tā sakot, paslaucīts zem paklāja. 

Vairāk lasi šeit!

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu