Miks Dukurs skarbi reaģē uz bijušās sievas pirmo interviju pēc šķiršanās (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Laura Dukure un Miks Dukurs
Laura Dukure un Miks Dukurs Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Mūziķis Miks Dukurs reaģējis uz savu bērnu mātes un bijušās sievas Lauras Dukures pirmo interviju pēc abu šķiršanās.   

Jau ziņots, ka intervijā Laura atklāja savu versiju par notikušo un atklāti runāja par dzīvi līdzās cilvēkam ar iespējamu depresiju un alkohola problēmām.

Tāpat Laura sacīja, ka bijušais vīrs publiskajā telpā paudis maldinošu informāciju par abu šķiršanos, kā vienu piemēru minot īpašumu, kuru it kā viņš atstājis Laurai un bērniem. 

"Tā patiesībā ir mana māja - tas ir mans mantojums no vecvecākiem un manu vecāku ļoti liels praktisks un finansiāls ieguldījums, lai mēs vispār varētu šo māju uzcelt un lai mēs vispār varētu tajā dzīvot, un lai manam bijušajam vīram būtu sienas, ko krāsot. Protams, viņš ļoti daudz izdarīja, un es to esmu novērtējusi," sacīja Dukure.

Nu mūziķis reaģējis uz sievas pausto un vietnē "Instagram" publiskojis video, kur redzams mājas tapšanas process.

Pie tā viņš pievienojis ierakstu: "(..) Tas pie kā pieķēros ir teikums, ka “neko neesmu atstājis” un runa ir par ģimenes māju, kas ir mans līdz šim lielākais DIY [dari pats - red.] projekts! Jā, īpašumu mantojām, bet ne gluži tādu, kāds tas ir šodien! Tādēļ aicinu noskatīties šo Reelu, kas ir tikai daži, smagākie brīži, kurus izdevās piefiksēt pie tā tempa, kas bija toreiz, kad cēlām māju, rūpējāmies par mazo un paralēli centos nospēlēt VISUS koncertus (kas rezultējās ar izdegšanu, protams), lai šim projektam būtu arī finansiālais segums. Nenoliegšu, ka ir “drusku” skumji, ka tas viss tagad ir tikai meli un tāda pašsaprotama lieta, citējot ex-sievu “paldies, ka man bija sienas ko krāsot”, jūtos pateicīgs! Šī noteikti ir liela pieredze! Un tomēr nebija TIK slikti, ja jau 11 gadus novilka ar tādu monstru! Vai varbūt mērķis bija sagaidīt, kad pabeidzu remontu... pēdējie punkti tika salikti tieši uz jubileju. Ehh... likās, ka viss jau ir forši un dzīvojam tālāk!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miks Dukurs (@miks_dukurs)

Tāpat viņš publiskoja īsos stāstiņus, kur sacīja: "Mans vēlējums mūsdienu jauniešiem, kas, iespējams, domā par precēšanos. Padomājiet divreiz, vai jums to tiešām vajag! Jo 20 līdz 30 gadi ir tas laiks, kad mēs attīstāmies visvairāk. Un pēc tiem 10 gadiem, kad jūs būsiet tur, kur es esmu šodien... Pa tiem 10 gadiem jūs tik ļoti varat izmainīties un tik ļoti var izmainīties tas cilvēciņš, kurš jums ir blakus, ko jūs satikāt, kad jums bija 20. Viņš ir pilnīgi cits cilvēciņš, un tu pats esi cits cilvēciņš! Nereti tur viss ir slikti beigu beigās... Un, ja vēl ir bērni un īpašumi..."

"Vispār garš process tā šķiršanās, jau pusgads pagājis, un still kaut kādi sūdi peld augšā. Es nesaprotu, kāpēc nevar vienkārši palaist to lietu..." tā Dukurs.

Jau ziņots, ka Dukuri izšķīrās pērn rudenī. Abi reiz saskatījās kāpņu telpā, jo dzīvojuši viens otram kaimiņos. Viņi mija gredzenus 2012. gada septembrī, un laulības laikā pasaulē nākuši divi bērni - Frenklins un Melānija. Nu Dukurs ir jaunās attiecībās ar influenceri Endiju Kalniņu jeb Kalendy. 

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu