Kādas ir politiskās žurnālistikas aizkulises? Patiesa pieredze ietērpta seriālā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

HBO platformā Latvijā pieejams jauns “MAX Original” seriāls “Meitenes autobusā” (The Girls on the Bus). Seriālā lomas atveido Melisa Beno (Melissa Benoist), Karla Gugino (Carla Gugino), Nataša Benama (Natasha Behnam), Kristīne Elmore (Christina Elmore), Brendons Skots (Brandon Scott), Grifins Duns (Griffin Dunne), Marks Konsuels (Mark Consuelos) un Skols Folijs (Scott Foley). 

Seriālu “Meitenes autobusā” radījušas Eimija Čozika (Amy Chozick) un Džūlija Pleka (Julie Plec), iedvesmojoties no E.Čozikas pieredzes, ieņemot politikas reportieres amatu un kopīgi ar vairākiem prezidenta amata kandidātiem ceļojot politisko kampaņu laikā.

Foto: publicitātes

“Meitenes autobusā” aicina skatītājus doties vēlēšanu kampaņas ceļojumā kopā ar četrām žurnālistēm, kuru reportāžu stili un personības ir dažādas. Stāsta centrā ir žurnāliste Seidija Makartija, kuru atveido M. Beno. Seidija idealizē veidu, kā par iepriekšējām prezidentu kampaņām reportāžas veidoja citi, un ir gatava mainīt visu savu dzīvi, lai iegūtu iespēju veidot stāstu par prezidenta kandidātu nozīmīgā laikrakstā.

Seidija autobusā sadraudzējas ar trim citām žurnālistēm, kuras ir viņas konkurentes - Greisu, kuru atveido K.Gugino, Lolu, kuru seriālā atveido N. Benama, un Kimberlinu, kuru atveido K. Elmore. Neskatoties uz notiekošo, sievietes kļūst par ģimeni, kopīgi sekojot līdzi seriāla cienīgam sižetam - cīņai par Balto namu, ASV prezidenta rezidenci.

Foto: publicitātes

Seriāla “Meitenes autobusā” izpildproducentes ir E.Čozika un Dž.Pleka kopā ar seriāla veidotāju Rīnu Mimounu (Rina Mimoun), Gregu Berlanti (Greg Berlanti), Sāru Šehteru (Sarah Schechter), Lī Londonu Redmanu (Leigh London Redman) un Markosu Sjegu (Marcos Siega). Seriāla pirmās sērijas izpildproducents un režisors ir Džesi Peretzs (Jesse Peretz), producente - M.Beno. Seriālu veidoja “Berlanti Productions” sadarbībā ar “Warner Bros. Television”.

Seriāls “Meitenes autobusā” būs pieejams platformā HBO nākamās paaudzes televīzijā “Go3”, “LMT Viedtelevīzijā” un “Tet TV+” izklaides platformās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu