Pēdējos gados mūsu vecpilsēta ir kļuvusi krietni klusāka. Lai atdzīvinātu Vecrīgas vēsturiskās ielas un tajās atkal atgrieztu ļaužu plūsmu, šogad pirmo reizi ir apvienojušies četri labi pazīstami un cilvēku iemīļoti Vecrīgas bāri, lai kopīgiem spēkiem pirmo reizi realizētu jaunu projektu – “Vecrīgas festivāls”. Apskati foto no festivāla pirmās dienas!

“Vecrīgas festivāla” iniciatori un organizatori ir labi zināmi vecpilsētas bāri - “B Bārs Restorāns”, “Cuba Cafe”, “Bārs Garāža” un ”Rīgas Ķirsis”, kuri, apvienojot savas zināšanas, mērķē padarīt Vecrīgu par labāko, aktīvāko un interesantāko Baltijas valstu vecpilsētu.

Festivāls simboliski tiek organizēts iespaidīgajās bijušā “Latvia Casino” telpās Kaļķu ielā, kas līdz šim brīdim ir nepelnīti atstātas novārtā. Šo telpu izvēle ir zīmīga, jo tās festivāla apmeklētājiem ļaus novērtēt Vecrīgas šarmu un izjust cita laikmeta interjeru savienojumā ar daudzveidīgu muzikālo un performances programmu divu dienu garumā.

Festivāla pirmajā dienā 22. martā festivāla apmeklētājiem bija iespēja smieties kopā ar komiķi Gati Kandi, "Borderline Comedy" un "Futurmamma", dzirdēt mūziķus I MEAN LOVE, "Bel Tempo" un "24. Avēnija", kā arī dejot populāro DJ Roja Rodžera, Roberta Gobziņa un Toma Grēviņa ritmos.

Šķir tālāk un skaties visu galeriju no festivāla pirmās dienas!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp