FOTO Svinīgā gaisotnē, ar glaunu viesu klātbūtni atvērta Ingas Grencbergas jaunākā grāmata

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Svinīgā gaisotnē, ar glaunu viesu klātbūtni atvērta Ingas Grencbergas jaunākā grāmata
Svinīgā gaisotnē, ar glaunu viesu klātbūtni atvērta Ingas Grencbergas jaunākā grāmata Foto: Jānis Škapars/TVNET GRUPA

Inga Grencberga ir rakstniece, grāmatu lasītāja un vēstniece. Viņas debijas romāns "Sestā sieva" uzreiz pēc iznākšanas kļuva par pārdošanas sensāciju. Nu atmosfēriskajās "Osiris" telpās svinīgi atvērts viņas jaunais romāns "Marija /deɪʒɑ ˈv(j)u/. Ieskaties foto mirkļos no notikuma!

"Pēc šīs grāmatas, rodas vēlme daudz lasīt, dzīvot viegli, jutekliski un impulsīvi, atrast savas izjūtas un domas. Romāns lasās franciski viegli un vasarīgi ātri. Grencbergas valodai piemīt Sagānas skumjais siltums un brīvība," par jaunāko grāmatu izsakās Una Rozenbauma, režisore un radošā direktore.

Aktrise Dārta Daneviča: "Sākumā stāsts slēpjas un koķetē ar lasītāju, atklājoties vien tam, kas uzticīgi dodas Marijai līdzi tālajā un arī mežonīgi skaistajā ceļā. Tomēr izšķiroši nozīmīgi nav viņas ārējie piedzīvojumi. Tie ir tikai iesaiņojums Marijas iekšējam ceļam pie sevis. Un agri vai vēlu, brīvprātīgi vai dzīves piespiestiem šis ceļš ir veicams ikvienam no mums."

"Neaizmirstami skaists ir šis ceļojums kopā ar Mariju. Valoda un noskaņa kā glezna, ko baudīt. Romāns kā lēna deja, kam ļauties. Stāsts kā terapija, kas rezonē ar manām izjūtām. Cienu autores domu dziļumu – īsti, dzīvi un patiesi," norāda Lelde Kovaļova, kino producente un rakstniece.

Grāmata izdota "Zvaigzne ABC".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu